Sammanfattning

Okej, det har inte blivit ett inlägg på länge. Var börjar man? Hmm, jag har fått ett nytt jobb! :p så nu kan jag jobba OCH gå i skolan, yes! Det är fortfarande på Kastrup i en butik som heter In Wear. Eller, det är lite olika butiker i ett stort företag typ, så jag ska jobba lite på bland annat Tiger of Sweden och Matinique också.

Jag har träffat Petra ganska mycket också. Vi har suttit hos mig och kollat några Supernatural avsnitt, sen har vi, Suffe och Lina varit på Barcelona, där jag träffade Marina. Hennes tjejkompisar hade hört mig och Jessica, hm, snacka om en tjej som vi verkligen INTE tycker om, och nu älskar dom oss, för dom gillade tydligen inte henne heller, haha. Sick.

Sen träffade jag Petras mormors vovve, iiiiih!! Sötast!! Hon kom hit med henne, så fick vi busa lite.

På nyår åt jag först middag med Evelina, Jimmy och Niklas, mys! Bortsett från resan till Jimmy då. Niklas körde i typ 200 hela vägen dit, och det var lite ångest, så jag blev åksjuk redan innan middagen, haha. Sen började vi med lite spel innan middagen, smart. Sen efter den goda middagen som Jimmy hade lagat (ja jag vet, jag blev också chockad) så fortsatte vi med våra spel. Hmm. Det blev i alla fall bra, och sen stack vi. Dom tre stack till Centiliter, men jag orkade inte sticka till ett uteställe, så jag stack till Jörgen istället, där jag firade tolvslaget.
     Efter det satt jag, Jessika, Emma och Challe i köket och snackade killar. Hmm. Tur att det inte bara är jag som är så kräsen. Sen på något konstigt sätt hamnade Max i konversationen och helt plötsligt snackade vi om "båtar" och "berg". Hmm, ja det var Max som påbörjade det.

Nu ska jag städa, Pous!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0