Jobb

Står här på jobb. Hmm. Min sista dag. Lite blandade känslor. Sa hejdå till Trine igår :( Blev lite ledsen. Vi hade kul igår, köpte lite godis, satte oss framför datorn och kollade Supernatural, haha. Där ser ni hur mycket folk vi får in den 25 december, inte mycket. Det var i alla fall ett bra sätt att ha sin näst sista dag på.

Jag hade panik på tåget idag. Hade inte köpt tågbiljett för att jag inte hann. Jag skulle betala med kort, men konduktören vad dansk, så han kunde inte ta mitt kort sa han (konstigt, trodde alla kunde ta visa). Han sa i alla fall till mig att leta upp hans svenska arbetskamrat som var på andra sidan tåget. Jag satte mig längst ner där, och han gick bara förbi mig, och jag tog det som ett win. Sen gick den danska konduktören mot mig, och jag fick PANIK. Jag klarade mig i alla fall ur det, det verkade inte som om dom pratade med varandra om det, men ändå. ALDRIG med jag gör något sånt.

Även om jag vill säga hejdå till alla kära vänner man fått på Kastrup kan jag inte vänta på att få komma hem. Jag är så jävla trött idag, det hade varit så skönt att få komma hem och lägga sig i sängen och titta på någon film (eller serie, of course haha).

Förresten så jag har inte berättat att jag och Jessica blev tagna för sexton åringar (eller i alla fall något under 18), men vi blev räddade av en helt ny vän som är nyinflyttad på Lindeborg. Haha, vi fick tyvärr aldrig hans namn, men vi fick en lång konversation med honom, och det är ju kul! :p

Nu ska jag gå och krama Kastrup. Och kram på dig också!

I'm not an artist, I'm a fucking work of art


Juldag

Godmorgongodmorgon. Jag har precis kommit till jobb. Min näst sista dag. Jag är lite kluven. Jag gillar ju trots allt pengarna haha ;) Men men, jag ska ju börja plugga så jag har nästan inget val känns det som. Hm.

Igår hade jag jättemysigt. Vi var hos min kusin där hela släkten (eller, nja, ganska långt ifrån, men all släkt vi har i Sverige) var. Även Milads (min ena kusins pojkvän) familj var med oss och myste. Efter maten hade lekte vi charader som vi gör varje år. Hahaha, detta året gick det kasst för flickorna. Uschusch, vi tyckte vi hade skrivit så bra lappar till killarna, så som Sarah Jessica Parker och Miranda. Hahaha, men det var ju inget svårt för Abbas, han kunde fan allt hahaha. Sick. Tror det är Nina som tvingat honom att titta på allt sånt.

Sen hade vi lite ostbricka med gott vin, då jag och Sandra flippade ut totalt. Hmm, ovanligt haha. Vi bet på en ostbit och slickade på den, sen kastade vi ner den i ett glas med cola, och la upp den på brickan igen. Hahaha, fyfan vad vi skrattade. Sen hjälpte Slavica oss med våra bus, men det var även hon som avslöjade oss till slut, fyy! Men Milad var on to us, han såg att jag tittade så fort någon tog en ostbit från brickan, så han fattade att vi hade gjort något äckligt. Min mamma och min moster trodde att vi hade stoppat en i näsan och sen lagt tillbaka den. HAHA, hmm, ja, SÅ busiga är vi nog inte.

OCH NU ÄR MEIN JENNIFER HEMMA, IIIH! <3

Julafton!

Jag önskar alla en riktigt GOD JUL!!
Hoppas ni får vad ni önskat er!



On my to do list ..


Lilljulafton

Kom precis hem från att ha haft lillejulafton med systrarna Olsson. Mysmysmys. Vi tittade på Mamma Mia! Ultimate chickflick. :) Jag åt pommes pinnes, mmmm. Ovanligt liksom. Emma had the ture chistmas spirit, haha, även om hon var lite skrämmande emellanåt ;) Nej, men det var en ganska vanlig mysig afton med dom. Vi lekte singstar också med Disneylåtar, hihi.

Nu sitter jag här, men en huvudvärk. Ovanligt. Den försvann en stund innan, kan ha varit tabletterna jag tog, hmm. Tänkte krypa ner i min fåtölj och titta på lite Supernatural innan jag går och lägger mig. Fast snackar lite med David nu, kan inte bara lämna honom, är där för att vara ett bra inflytande ;) Vi pratar om bland annat min framtid som crazy cat lady, hmm. Det lär jag bli i framtiden, i just know it!

Nu blir det Supernatural, natti!


Dracula song

Hahaha, detta är fan bland det roligaste jag sett!!



Yumyumyum


God morgon

Okej, det är julafton i övermorgon. Känns det så? Nej. Gud vad jag önskar att jag vore liten igen. Då hade jag varit helt giddig en vecka innan julafton och jag hade räknat ner timmarna. Jag älskar julen fortfarande, men jag blir inte lika giddig inför julafton som när jag var liten. Kanske för att jag redan vet allt jag ska få, eller kanske för att vi har typ inget pynt hemma över huvud taget. Ångest.

Snart ska jag sticka till mobilia och handla min sista julklapp till brorsan. Sen ska jag till systrarna Olsson och ha julklappsbyte. Jag är så jävla seg idag, men jag mår i alla fall inte ens i närheten så dåligt som jag gjorde igår. Tur.

Och imorgon kommer Jennifer hem och jag längtarlängtarlängtar! För att jag har saknat henne MEGAMYCKET!! PUSS!




Jag vill ha bal och student igen






Ajajaj

Jag mår så jävla illa och har sjuk huvudvärk. Jag la mig ändå vid 12 idag och sov till 4 för att jag mådde så kasst, men det blev inte bättre :/ får väl ta och lägga mig snart eller något.

Igår var det sjukt mysigt. Vi fixade lite i min mosters lägenhet (som är en drömlägenhet för den delen!) och drack lite vin och snackade skit. Jag och Sandra vill att julafton ska vara som det var när vi var små :/

Gud vad jag vill jobba utomlands. Typ i England, Australien eller USA.. Kanske Kanada. Bara komma härifrån i några år. Hade varit skönt, men samtidigt så vet jag inte om jag hade velat åka bort så länge. Hmm, man har ju trots allt blivit fäst vid sin familj och så, haha.

Nu ska jag skjuta mig i huvudet och hoppas på att jag mår bättre efteråt. Puss.

God natt?

Okej, klockan är kvart över fem och jag är redan trött. Hmm. Men jag ska inte sova, jag ska snart träffa Sandra och vi ska dricka en massa vin och snacka skit.

Mitt rum är klart imorgon, ska bara målas, sen kan jag flytta in. Med min nya soffa och flatscreen så kommer jag att trivas som fisken i vattnet. Det är det bästa man kommer till att fortfarande bo hemma. Ångest, hade varit så skönt att flytta hemifrån nununu.

Jag borde nog ta och klä på mig nu, duschade för typ 4 timmar sen och sitter fortfarande i badrock, haha. Sjukt seg är jag. Nej, jag måste klä på mig och ge mig iväg, vi hörs sen eller imorgon, puss!

Lönlösa debatter

Idag har jag bara hängt med Jessi my homie. Vi har kollat film, Baseketball. En av världens roligaste filmer. Självklart blev det lilla barnet trött, och hon blev helt jävla knasig. Men jag är van, jag är trots allt likadan (haha, där rimmade jag lite). Hon drog foten mot soffan och tyckte det lät kul (hmm), sen hade hon för sig att hon skulle kalla på Mange (han som lägger nya tappeter) och säga att jag ville fråga honom något, haha. Yes, she's totally crazy.

Jag måste få säga; Cudos, till människor som knappt kommit in i tonåren och ändå har bättre argument än många andra. Jag har läst sjukt många olika debatter, både på olika bloggar och på andra sidor så som aftonbladet, och det är fan inte många som vet vad dom snackar om. Men, det enda man kan göra är att argumentera emot personen, för alla får ju trots allt ha sina åsikter, även om dom inte alltid låter vettiga (enligt mig).

Jag fastnade speciellt på en blogg, där tjejen som äger denna är relativt ung. Jag kom in på denna efter att jag läst några debatter hon haft, och jag måste säga att jag trodde inte att hon skulle vara så pass ung. Fortsätt så, det gillar vi! :)

Nu ska jag glo på lite supernatural innan jag går och lägger mig, imorgon kommer bli en lååång dag!
God natt!

God morgon fredag

Nu står jag här på jobb, var annars liksom? Har precis läst metro. Vi har precis fått in världens snyggaste glasögon som jag MÅSTE köpa. Dom är från Tom Ford i Wayfaire modell. Visst låter det najs?

För övrigt är här ganska drygt. Vi har inga kunder, och vi har inte sålt något än. Eller, jag tror inte det, försov mig idag igen, så jag missade vad som hände den första halvtimmen :p Jag i ett nötskal.

Mina julklappar är snart färdigköpta, har bara två kvar, och jag vet exakt vad jag ska köpa. Najs! Alltså ingen panik över det mer.

Jag vill bara komma hem så att jag kan titta lite på Supernatural, haha. Jag sitter typ och blundar under ett helt avsnitt, men jag hör ju trots allt vad dom säger :p Tur att man är så jävla lättskrämd. Ni tjejer som inte gillar serien borde titta på den ändå med tanke på att dom som spelar bröderna Winchester är suupersnygga ;) En av mina favoritskådespelare är med, Jeffrey Dean Morgan, även känd som Denny Duquette i Grey's Anatomy, iih <3 Jag tror jag gillar honom bara för att han verkar så snäll :p

Nej, nu ska jag ta en liten paus, hörs sen!



Torsdag kväll

Godnatt amigos.

Så har man fått allt helt fel för sig

Ja, man kan väl bara säga som så att jag inte har något att ha ångest över. Punkt.

Nu är jag på jobb, kom sent, som vanligt. Usch, det här med att pendla och vakna tidigt, det är inte min starka sida. Menmen, hellre morgontiden än kvällstiden... Faktiskt. Kvällstiderna är så dryga, helt sjukt.

Från och med idag slutar jag officiellt med att hänga på sevel eleven. Japp. Detta är en av mina sista dagar. Efter idag har jag bara tre dagar kvar här, och dom dagarna kan jag hålla mig från att göra bort mig själv. Det blir faktiskt bäst så. Blä, aldrig mer ska jag ta mig i kragen. Jag ska vara den stora mes jag är, och jag och Jessica kommer att vara 40 år och sitta på ett café i New York och ragga på 20 åringar, medan våra tiotal katter sitter hemma i våra lägenheter och väntar på oss. Ja, precis, det är exakt så det ska vara.

Jag har ont i huvudet idag IGEN. Ja, nu är det ungefär tre till fyra månader i streck som jag haft det, ball. Kanske borde ta och kolla upp det, men det är helt enkelt så att jag inte orkar. Och eftersom att jag har slutat med hela det där "ta mig i kragen" skiten så kan jag inte göra det heller, så jag får nöja mig med att ha huvudvärk varje dag i resten av mitt liv. Jag kommer ha mina katter som tröstar mig sen. Jag ska döpa mina katter efter dom sju dvärgarna i Snövit. Resten får jag döpa efter typ Aladin karaktärer eller något. En kanske kan heta 50 cent?

Nu svamlar man, kan ha med min ångest att göra. Nu ska jag göra något annat än mitt jobb. Hejdå

Häääj onsdag

Sköönt att vara ledig. Idag var jag i stan med cp Jessica. Vi handlade klappar, såg en massa vi ville se (heeell yeeah), vilket aldrig har hänt förr. Sen stack vi till Ikea, där det blev pizza och lite pinsamheter. Roligast var nog när en viss Jessica skulle luta sig överallt, då hon en gång lutade sig mot en matta (ja, en matta) och trodde att det skulle hålla. Men icke, Jessica ramlade pladask. HAHAHA, skönt att få skratta.

Sen gick vi hem till mig för att äta en massa skräp och kolla på Sex and the City filmen. Smått pinsamt med höga sexscener när vi har arbetare hemma hos mig, hmm. Haha, men wtf, det är väl inget nytt för dom?

Jag har även träffat Elin en stund idag. Synd att det inte blev mer. Vi ska i alla fall ses i Januari :)

Jag har även varit ett STORT MONGO idag. Ah, förstör för mig själv. Hade kunnat gå och skjuta mig själv nu!!!

KRAM

Allt i onödan

Varför kämpa så jävla mycket för att sen förstöra det hela så jävla bra själv?

Tjingtjingtjing

HEJ SOFFA! IMORGON HÄMTAR JAG DIG!! :)

God förmiddag måndag!

Tänkte först svara på en fråga en anonym lämnat idag. Jag jobbar på Kastrup i en butik som heter Optical Studio. Jättekul! Man träffar nya människor hela tiden, och nästan är jättetrevliga. Dom är ju trots allt på väg till en semester eller precis kommit hem från en, och vem kan vara sur då? ;)

Okej, över till en annan sak. Idag har jag varit SJUKT duktig. Jag har varit på seven eleven! Jajamensan! Och jag är cpvarm och kissig nu. Usch. Tur att man har taxfree Nathalie precis bredvid haha :)

Nu ska jag kissa. PUSS

God morgon måndag!

Okej, jag vaknade ifs för tre timmar sen, men har inte haft tid att kika in här förens nu. Var sen till jobb utan bloggens hjälp..

Ganska drygt här, så jag funderar på att ta mig en tur till seven eleven, annars kommer denna dagen bli låååång.

Jag är i alla fall ledig imorgon och på onsdag, yes!! Och när jag kommit hem idag blir det först en tur till Mobilia för ett par nya jeans, sen ska jag på soffjakt med Magnus. Rummet börjar komma igång nu, skönt.

Nu ska jag gå, kram, puss och allt det där.

God morgon

Orkar inte skriva ett inlägg nu innan jobb, MEN jag kom på att ni inte fått en sånhär bild på länge, så här har ni :)



IT MAKES NO SENSE!!

Har precis sovit inne i synprovsrummet på golvet. Sjukt mys, jag behövde den.

Trine kom klockan sju.. Men hon var inte sen. Det är så att dom har ändrat öppettiderna och det har jag missat, så jag var här EN TIMME FÖR TIDIGT!! Ball liksom. Så jag tyckte jag förtjänade den powernapen, hmpf!

Åt lite frukost efter min powernapis också, baguette i ugnen. Minst sagt YUMYUM.


Nu ska jag spela spelis. KRAM

I wanna hold your hand




yeah i'll tell you something, i think you'll understand
when i say that something, i wanna hold your hand 

i wanna hold your hand, i wanna hold your hand

o please say to me, you'll let me be your man
and please say to me, you'll let me hold your hand

now let me hold your hand, i wanna hold your hand

and when i touch you i feel happy inside
it's such a feeling that my love 
i can't hide, i can't hide, i can't hide

yeah you got that something, i think you'll understand
when i say that something, i wanna hold your hand 

i  wanna hold your hand, i wanna hold your hand

and when i touch you i feel happy inside
it's such a feeling that my love
i can't hide, i can't hide, i can't hide

yeah you got that something, i think you'll understand
when i feel that something, i wanna hold your hand

i wanna hold your hand, i wanna hold your hand

God morgon lördagmorgon

Sitter här på jobb.. Själv. Trine har nog försovit sig. Haha, men det är lugnt, i owe her.

Förutom att jag sov typ två och en halv timme och är sjukt trött så mår jag bra. Sitter och lyssnar på I'm yours, vilket tar fram lite minnen från i sommras, plus att det bara är några få dagar kvar här på jobb, ska bli skönt att få vila lite innan skolan börjar.

Snart är det julafton också, det är redan den 13 december, och imorgon är det tredje advent, mys!

Speaking of which, jag och Nina var i stan i torsdags och handlade julklappar. Eller jag gjorde, Nina är mer eller mindre klar. Vissa är tidigare ute än mig. Haha. Fick inte alla klappar klara, långt ifrån, men det är i alla fall på g nu.
Träffade Nina en stund igår också och solade. Förutom att både jag och Nina mådde kasst båda dagarna så var det mys, som alltid :)

Sen sitter man och funderar lite såhär i ensamheten, när man varken har en arbetskamrat eller kunder. Är en andra chans värt det? Är chanser över huvud taget bra? Att ta en chans betyder att man inte vet hur det slutar, därför föredrar jag nog att låta bli att chansa och veta hur något slutar. BLÄÄÄ!!

Ska in och läsa på aftonbladet nu, p&k.

Vila i frid

Fick precis reda på att en gammal arbetskamrat dött efter att ha kämpat med levercancer. Livet är fan inte rättvist.
Kunde inte hjälpa det, men bara började gråta på jobb.

Vila i frid Gjorgi. Zamina angelot..

The Neville Brothers

Lyssna och njut!


På jobb...... igen

Självklart sitter jag på jobb igen, drygt. Men jag är ledig imorgon och på fredag wiiiie :) Men med tanke på tiden jag måste gå upp på lördag så måste jag lägga mig tidigt på fredag, så det blir inget festande. 

Det finns inte så mycket att berätta om när man jobbar här tycker jag. Jag har inte varit på Seven Eleven på ett tag. Mest för att jag är rädd för att bli tomatröd i huvudet så fort jag sätter in foten där. Ja, jag är ganska mesig. Jag får höra det från Trine hela tiden haha.

Igår var det HELT dött de sista två timmarna, och självklart när jag ska stänga kommer det in en kund som är ganska jobbig, jajamensan! Jag fick hjälpa henne enda till halv elva, och självklart slutade det med att hon inte köpte något, hmm. Så jag hann alltså inte med 22.16 tåget, vilket resulterade i att jag var tröttare och grinigare än vanligt när jag kom hem (ja, det är tydligen möjligt!)

Är sjukt hungrig nu, funderar på att gå och köpa mig en pizza slice eller något, mmm. Men jag har ju försökt att bli lite nyttigare såhär runt juletid. Talk about your mission impossibles. Verkligen. Jag har en mumsig chipspåse som väntar där hemma, tillsammans med alla mina underbara serier; Dexter, Desperate Housewives, Gossip Girl, Entourage, Family Guy, Prison Break, Greys Anatomy osv. Ja, listan är lång. Har till och med börjat titta på Fringe litegrann. One Tree Hill och Supernatural har jag bestämt mig för att börja titta på också, haha, N Ö R D.

Det är så sjukt bra att följa en massa serier, även om dom inte är så bra. Prison Break till exempel, den är inte något att hurra för, men Wentworth Miller är så snygg att man nästan kissar på sig och det är sjukt bra tidsfördriv när man inte har något bättre för sig. Det är ett sjukt bra sömnpiller också, try it!

Innan jag går ska jag besvara Ninas fråga. Ja, Nina, det fanns en massa bra filmer på Ekohallen. Nästan samma utbud som på hemmakväll. Tror bara hemmakväll har lite bättre faktiskt. Vi kan snooka tillsammans? ;)

Xoxo Teres


TISDAG

Jobb jobb och jobb. Ja, därför jag inte hinner skriva lika mycket. Under min lediga tid har jag faktiskt fastnat för Gossip Girl, jajamensan! Har inte sett det på ett tag, det insåg jag då Kanal 5 var längre fram i avsnitten än var jag var, skäms Teres! Därför jag varit ganska seg här, var tvugen att ta igen en av mina många serier. Har även sett att Kanal 5 är längre fram än mig med Desperade Housewives också, så ska ta mig an det projektet också.

Min helg har varit mys. I fredags stack jag ju hem till Ola, då jag hade väldigt roligt. Sanning eller konka kort fanns på plats, haha. Och man blev även filmad under en ganska intim fråga hahaha.

I lördags var det planering att gå ut, men jag nöjde mig med att stanna hemma hos mig med Kiki. Vi hämtade mamma som hade varit i Tyskland och gått loss på affärerna, yes! Sen åt vi mat, Macedonian style hahaha. Sen snackade vi bara, somnade ganska tidigt, båda var sjukligt trötta.

I söndags stack jag och Kiki till Ekohallen då jag köpte några filmer, Mamma Mia! (YEAH), Dukes of Hazzard och någon till, hihi. Jag gillar alla sånna erbjudanden "Två filmer för 99 kr". Jag går loss helt på det hahah.

Nu smsade jag lite med Jennifer, hon kommer snart hem, YEAY!!! Och självklart står jag här på jobb och skriver. Seven eleven är "stängt" haha. Får kika in i helgen ;) För tillfället vill jag bara hem. Är så trött att jag inte vet var jag ska bli av. Men jag har bara två veckor kvar här, sen slutar jag och börjar skolan, bara några veckor efter att jag slutat.

Får nog ta tag i julklappshandlandet snart, har inte handlat en enda julklapp. Sjukt svårt i år, har alltid tyckt det varit så lätt innan, alltid varit så säker på vad de andra vill ha. Men detta året står jag bara som ett enda stort frågetecken, ball liksom!

Nej, nu ska jag kopiera lite papper, synes! Försöker skriva i alla fall ett inlägg till idag. Annars får ni sova gott ;)

Då står man här....

.... tio minuter kvar tills jag slutar. Har redan fixat allt, damsugit, räknat kassan osv. Om ingen köper något de sista femton minuterna så är nästan allt klart och fixat, måste bara skicka rapporten till Island när klockan blivit tio. Här är verkligen sjukt drygt den sista halvtimmen, för nu har Uiloq gått, så man är helt ensam och här är inte en kotte i närheten. OCH seven eleven är stängt. Brist på något att göra liksom.

Dom har anställt en ny nu, Kristjan. Vet inte riktigt när han börjar eller om han tar min eller Carolines plats, men vi får se. Typiskt att man börjar trivas nu liksom. Man träffar helt nya människor hela tiden, från alla delar av världen, vad kan vara bättre liksom? Dom flesta är sjukt trevliga också (även om det finns ett antal som är tröga som få och vissa otrevliga). Men men, vad gör man liksom? Man kan inte dra tillbaka en uppsägning, haha, pinigt.

När jag kommit till Malmö ska jag till Ola direkt, han har lite party hemma. Tur att man ser ut som ett skabb och luktar som ett, hmm. Men men, dom känner mig, dom vet att jag är lite äcklig ibland haha.

Nu ska jag räkna tiden och hoppas att den går snabbt. Vi hörs imorgon, kram!

Efterlyses

Jag efterlyser lautisk kille som pratade med mig i cirka två timmar i affären. Väldigt good looking. Känner du igen dig??

Haha, ångest. 7 eleven har stängt (ja, stängt!!! Varför heta 7 eleven liksom?) så nu har jag ingenstans att hänga. Jag sitter här vid datorn as usual och väntar på att sluta. Men tiden har faktiskt gått sjukt snabbt idag! Jag slutar om två timmar. Jag stänger själv ifs  och det är inget att se fram emot, men jag åker i alla fall tåg med Nathalie sen, och det är ju alltid kul att ha lite sällskap på väg hem. 
 
Jag var hos Nathalie på Tax Free innan och sprutade på mig en massa Armaniparfym, så jag sitter och sniffar på den nu. Jag måste köpa en ny, my favorite. När man är på Tax Free hänger man praktiskt taget på 7 eleven, det var då jag märkte att dom stängde och blev fruktansvärt besviken.

Nu ska jag gå och gräva ner mig i ett leende som sträcker sig flera mil!



Jag dedikerar denna låten till Nina


Wiiihooo

Igår var en superrolig dag! Först var det då jobb med Trine, vilket, som alltid, var roligt. Jag hängde på 7 eleven (mitt nya go to ställe) och blev alldeles varm i hela kroppen. Sen stack jag med Lina till ett hemligt möte. Superpinsamt att komma försent. Menmen, vad gör man förutom att gå in med huvudet högt i ett rum med massa fjortisar.

Sen på kvällen kom Nino till mig och DET var sjukt roligt. Vi snackade om alla sjuka saker vi gjort i vår tid som till exempel fyllt hela badkaret med brunkräm och sprit för att våra fötter skulle bli bruna och fina, hmm. Det var nog för att kompensera dom vita fötterna vi fick på kollo? Vem vet vem vet.
Och lite kollo snack kom självklart på tal, som alltid; Lite toalettproblem, en sko vi kastade i skogen, en fin tröja Nina, hm, "köpte" hahaha och en massa annat. Vi saknar Kristallkulan och Drogen mest av alla. Det man saknar mest med Drogen är hennes sätt att komma in i ett rum (naken) och börja hjula och stå på händer. Ja, ganska normal tjej!
Jag kom fram till att jag saknar Kim och hans sätt.. Eller mest hans utseende, men wtf, haha. Man kan säga att jag Nina och Ullis blev ganska tagna när han kom ut ur duschen, heeell yeeaaah!

Idag började jag 14.00 istället för 06.00, jobbigt. Kvällstiderna är inte roligast. Men jag jobbar med Uiloq i alla fall, och det är kul. Innan jag kom hit skickade jag en massa "bra" låtar till Nina, bland annat Soap is in the air och Tic tic tac, ja, sånt man mimade till när man gick i lågstadiet på roliga timmen. 

Och nu ska jag till 7 eleven (of course) och sen ska jag hälsa på Nathalie på Tax free :) Puss & kram!


SNÖN HAR KOMMIT

Åh, vad jag är glad. Snön har ännu en gång fallit, och jag bara älskar det. Sjukt mysigt. Man blir helt kär i alla tända lampor, iiih.

Idag så hade jag och Trine världens torraste humor. Allt var med andra ord i sin ordning, men jag var, om möjligt, sjukare än vanligt. Planering på en massa besök på 7 eleven. Ni beställer jag hämtar.
Jag blev rätt terrad för min enormt sena ankomst, jag blev tvungen att komma med någon sorts kaka till dom, jag minns inte riktigt vad den hette, ni vet, danskan. Men det var något med bolle i alla fall (inte chokladboll). Och jag lovade att baka, men jag lovade inte att det skulle smaka gott.

Det kom in VÄRLDENS sötaste amerikan idag. Han var så sjuk söt och kallade mig för "sweetie" och sånt, åh! Amerikaner är så sjukt trevliga. Vi pratade överlänge om allt och inget. Han bodde i LA och tipsade om lite hotell i bra områden och avrådde mig från ghettona ;) haha.

Även min favoritkund kom in idag igen. Iiih, tycker om att prata med henne. Hon har tagit med övermånga in till mig för att jag ska hjälpa dom för att hon blev så nöjd, haha :) Hon tyckte även att jag skulle börja jobba där hon jobbar, men jag ska ju plugga :( Jobb med henne hade annars varit sjukt ball :)

När jag kom hem hann jag bara typ byta om, sen stack jag och Johanna till Oliwers lägenhet för att lämna av lite saker. Riktigt fin lägenhet, synd bara att korridorerna i trappan såg ut som ett student eller psykhem, hmm.
Sen stack vi till mobilia då jag handlade två par nya skor och ett par nya skinnhandskar (hittar ju inte min ena handske från mitt andra par) Jag var även med i en tävlig på mobilia, men som vanligt så vann jag inte, jag har inte turen i mig.

Jag blir av med alla mina saker. Jag har fortfarande inte hittat mina älsklingsstövlar. Buhu, jag vill inte heller köpa likadana för jag känner på mig att om jag köper sånna, så kommer mina gamla att dyka upp på något sätt.

Nu ska jag sova, vill inte försova mig igen. GODNATT!!

Jessicccccaaa

Igår träffade jag Johanna på tåget, så jag fick mig sällskap hem på tåget. Sen när jag kom hem kom Jessica till mig och vi lekte hela natten lång. Vi åt pizza, snackade en massa skit, och lekte fissekill. Det är lika snuskigt som det låter hahaha. Jag tror helt seriöst att någon hade lagt något i våra pizzor för det var längesen vi var sådär. Kul var det i alla fall :)

Jag fick se Jessicas charmigaste sidor, bland annat "Jessica from behind", men blir man chockad? Nej, jag har vant mig vid detta tillfället.
Just det!! Jessica kom fram till att hon skulle köpa en hund till sig själv men att jag skulle ta hand om den... Hmm, jag klagar inte, men kom inte gråtandes till mig när den kallar mig för mamma ;)

Nu är jag på jobb som vanligt, och jag kom bara cirka tre timmar för sent. Uuuunderbart. Jag försov mig ganska bra, och sen när jag skulle ta tåget så var självklart det också försenat. Hmm, allt bara går exakt som jag vill idag.. Sen på imorgon och på fredag jobbar jag kväll, och DET vill jag inte. Jag hatar kvällstiderna, det är de som är segast, och man ska stänga helt själv blablabla. Det blir nog hoppa framför tåget imorgon innan jobb. Yesyesyes!
Men jag ska kolla om jag inte kan byta med Caroline så att hon jobbar kväll istället, jag vill träffa Naaajn :) Jag måste få ha lite mys med tjejen innan hon åker!

Igår kom Miccan, Madde och Krissan och hälsade på mig på jobb. Snacka om totalchockad! Jag visste inte att dom redan skulle åka, men jovisst. Dom åkte på sin Asienresa som dom ska vara på i TVÅ MÅNADER. Myyysigt. Vi planerade att stoppa in mig i en väska, men jag var ju tvungen att jobba, hmm, annars hade vi lätt gjort det, haha!

Nu ska jag i alla fall vara duktig. Måste det efter att ha varit SÅ sen.
Puss och null

Lite ångest

Ja, för tillfället är man på jobb, som vanligt då. Har mer ont i ryggen idag än någonsin, helt sjukt. Jag får nog förbli sängliggande resterande timmar, hemskt. Jessica kommer till mig efter jobb, hon får ta hand om min rygg, buhu.

Fick världens ångest imorse. När jag skulle logga in på bloggen kom det upp en ruta där du skulle logga in på publishme.se istället för bloggen och självklart kom jag inte in där, så jag fick lite panik. Trodde någon hade typ bytt mig lösen eller något sånt, haha. Man blir lite lättare paranoid sådär på morgonkvisten.

Idag har vi faktiskt redan sålt något, woho!! (Typ) Jobbar med Uiloq idag, yes!! Det är den roligaste att jobba med här tycker jag :) Inget illa menat mot dom andra, men hon är asball :D
Här har satts upp en bild på henne där vi beundrar henne då hon sprang efter en snattare genom hela Kastrup typ, en riktig hjältinna!

Vi har självklart redan suttit och pratat om hundar (som vanligt) och jag har fått se lite bilder på när henne hund var valp, snuffe!

Sjukt hungrig är jag också, åt inte mer än en banan imorse så det håller en inte särskilt mätt hela dagen. Jag har ingen mat med mig heller så jag måste lägga en förmögenhet på att äta lunch, hmm. När man äter och jobbar här hamnar man på plus minus noll, ganska sick.

Nu ska jag hålla min kära kollega sällskap, ni får njuta av den här underbara låten sålänge :)


Svågertorp

Idag blev det en heldag med Lina på Svågertorp. Egentligen ska det inte ta sån tid att vara där, men vi fastnade först för allt det mysiga julpyntet (eller mer jag än båda). haha. Jag bara totalt ÄLSKAR julen. Det är en sådan mysig tid.
Jag kollade lite på färger till mitt rum, ska måla om. Svåra beslut jag ska fatta.

Sen fastnade vi på Parken Zoo, hahaha. En massa konstiga djur. Där var en sån jävla äcklig vandrande pinne!! Den var helt tjock och brun. Till och med en av dom som jobbade där kallade den för "den äckliga" hahaha. Jag tittade också på en massa saker till min blivande hund. Där fanns en supersöt hoodie, hihi. Och en massa strasshalsband och så. Terre goes crazy.

Jag och Jessica hade även ett givande snack om hundnamn då vi kom fram till en massa bra namn (hmm). Hulken tyckte vi var riktigt bra till en liten hund. Hon blev sjukt sugen på att flytta närmre mig bara så att vi kunde gå ut med våra voffsingar. Ni förstår, Jessica bor ute på landet.

NU SKA JAG SOVA, SKA UPP FYRA IMORGON, YES! GOOD NIGHT!!


Insider

Okej, nu får jag spel. Jag och mamma tittade på reprisen av Insider igår då familjen Grönfors ännu en gång var med. Denna gången hade dom huggit en man med en yxa (!!!!!!!) i huvudet tre gånger tror jag det var. Ena gången kom yxan rakt över näsan och hans öga åkte ut, och familjen är fortfarande på fri fot. Det var alla bröder och pappan som var inblandade i detta. Vissa delar av attentatet finns till och med på film då mannen som blev utsatt hade satt en kamera på hans bil innan han gick ut. Ni kan lästa mer om detta här.

När familjen blir intervjuade säger de hela tiden; "det är hemskt att vi blir anklagade för något sånt här" och "detta är ett fruktansvärt program, skäms ni inte? Vi har sett var ni sagt om oss" osvosv. Att de ens har mage och säga något sånt. De tror säkert på sig själva, de tycker säkert synd om sig själva på riktigt.

Helt jävla seriöst, hur är det med rättssystemet i Sverige? Detta är inte första gången något sånt här har hänt.
Familjen har bott i ett hus i Vojakkala i 22 år nu, och de har terroriserat vartenda familj som har bott bredvid dem. Det har varit allt från hot, slänga ur sig väldigt fula ord, stenkasning, intrång på tomt osv. Listan är hur lång som helst. Polisen har under denna tid tillkallats flera hundratals gånger, och även de blir utsatta. En av gångerna då polisen blev kallad till platsen skriker familjen "hora" till en polis flertal gånger. Hon säger bara "sluta nu, så kan ni inte hålla på". Detta finns på film.

Det var en man som som blev knivhuggen i ryggen, tre gånger tror jag det var, och den enda som dömdes var den ena brodern, och han dömdes endast till två års psykisk vård. Är detta verkligen rätt?

Det finns en psykolog som varit med i Insider tidigare som menar på att myndigheterna inte vågar hantera familjen eftersom att de vill inte bli märkta som rasister.

Hur sjukt är inte det? Bara för att de inte är svenskar så ska de inte avtjäna det straff de förtjänar? Jag blir så jävla sur när jag hör sånt här. Jag har sett program om denna familjen innan och det är inte nådigt. De har blivit fångade på film flertal gånger då grannarna filmat allt de gjort. Det finns ett hus i området där familjen bor som stått tomt i flera år eftersom att ingen vill bo där.

Jag kan säga så mycket som att jag är själv inte svensk, men jag hade aldrig uppfattat myndigheterna som rasister om HELA familjen hade dömts till livstidsfängelse i Bangkok helt ärligt. Jag hade uppfattat det som rättvist. Så många som får lida för att familjen fortfarande är på fri fot. AH, jag blir så jävla arg!!

Tycker ni detta är rätt?

RSS 2.0