Solsolsol

Hejsan mina kära vänner. Har precis kommit hem från lite solning (i solarie, inte i riktig sol ;)) och umgänge med Ninosh. Alltid lika roligt att träffa det offret! Vi lekte kurragömma i de olika solarierna med en viss person då det var väldigt viktigt att hon aldrig någonsin fick hitta oss hihi. Sen träffade vi på en jättetrevlig påg som jag omedvetet förmodligen dissade, taskigt, han var ju hur snäll som helst. Har funderat på att köpa en crosstrainer till Nina i julklapp som hon kan skeppa över till Milano när hon flyttar.. Visst är jag omtänksam?

Innan var min fula Jessica här... SKOJA BARA, HON ÄR HUR SÖT SOM HELST. Eller förlåt, snygg :D I alla fall, jag fick se henne naken, som jag sa att jag skulle få. Det blev som vanligt lite skvaller, donkan (för Jessicas del i alla fall) och lite stress. Men faktiskt inte så farligt mycket stress som det brukar vara, Jessica hittade väldigt snabbt vad hon skulle ha på sig. Behövde inte ens prova något annat plagg, bravo!

Har även pratat med Lina i telefon idag. Ovanligt liksom. Hon tyckte jag var taskig mot henne vilket inte var min avsikt alls. Förlåt älskling, jag älskar dig precis som du är. Både hon och jag behövde i alla fall hjälp med ett problem som vi försökte hjälpa varandra med. Men hennes vad nog en aning värre. Jag tror i alla fall att hon är hos Mats nu hihihi.

Och idag har Jennifer varit borta i en vecka och en dag :( Alldeles för länge, och hon ska vara borta ännu längre tid, neeeeej! Följ efter djuren min kära!

Nu blir det film med mamma, förmodligen Crash, vi får se vad vi bestämmer oss för. LEDIG IMORGON :)

Puss alla mina små kycklingar, njut av Toto och JD, för det gör jag.



Stora spindlar, usch

Okej, nu börjar det bli katastrof, klockan är 12 och jag och Carsten har fortfarande inte sålt något, vi sitter seriöst och diskuterar spindlar, lik och tortyr. Här var en amerikanare inne (som var sjukt trevlig by the way, alla amerikaner som kommer in här är underbart trevliga) och hon skulle köpa glasögon, hon beställde ett par, sen gick hon, skulle hämta upp dom på torsdag, och nu när vi skulle beställa så ser vi att dom inte säljs i den färgen hon vill ha, kul liksom!

Här var en annan amerikanska inne också, och jag snackade med henne i en timme tror jag. Sjukt trevlig, vi snackade bland annat om en viss kvinna som kunde bli vice president och hur korkad hon egentligen är haha. Se där människor, därför vill man bo i USA. Australien hade varit underbart det också, men där finns en massa creapy djur, det klarar inte lilla jag av.

Jag har suttit och läst lite om jättebläckfiskar och Bigfoot (i know, brist på något att göra) men det är faktiskt väldigt intressant. Jag lyckas alltid fastna för något skumt att lära mig om. Härnäst ska jag lära mig lite mer om Scientologi. Jag vill se vad det är som får Tom Cruise att bli sådär jättekonstig. Jag vet att det har typ med aliens att göra, och att det är skapat av en amerikansk science fiction författare. Det ska tydligen vara helt vrickat enligt vissa (jag dömmer inte, detta är bara vad jag hört). Men jag kan återkomma med en riktig åsikt när jag faktiskt läst om saken lite mer. Det finns ganska mycket att läsa, men det klarar jag! Jag tror på mig själv haha ;)

Vad tycker du om scientologi?

PEACE!

Mmm, massor med kaffe

Nu sitter jag här och lyssnar på Human med The Killers, sjukt bra! Vi har inte haft en kund här på över en timme, och vi har ännu inte sålt något. Fast, jag klagar inte, ju mindre kunder vi har, desto mindre har vi att göra. Jobbar med Carsten idag igen, jag tror jag jobbar med honom hela nästa vecka också. Kul, han är trevlig :)

Pratade med min Jessi i telefon precis, skvallrade lite, men vi hann inte så mycket för en kund kom in och förstörde allt :( Just när jag pratar med henne får vi kund, och vi har inte haft det på aslänge, bajs.
Nu står hon i alla fall i duschen och tänker på mig, vilket hon alltid gör när hon är naken :) fniss. Jag ska även se henne naken idag, då hon kommer till mig för att umgås lite och byta om inför Telenorfest, kinky!

Jag funderar på att gå in på youtube och sätta igång ett par Scrubs-avsnitt för att fördriva tiden. Ja, Scrubs är jävligt bra tidsfördriv.. Scrubs och Family Guy.... Och Entourage... Ja, och en massa andra serier. Jag måste fan ha ett inlägg med en massa citat från speciellt Family Guy, sitter här och kissar på mig och skratt bara av att tänka på det, Carsten måste tro att jag är dum i huvudet (vilket jag är i för sig), men ja, ni fattar hoppas jag :p

Nej, nu svamlar jag ju bara, men det finns verkligen inget bättre att göra. Jag har nog kollat alla sidor där man kan beställa kläder och pekat ut samma saker varje gång som jag vill köpa, hmm. Jag kanske borde dela med mig av plaggen istället för att bara svamla? Kanske det kanske, men jag är för trött för att make any sense.

JUST DET! Måste köpa en ny kamera. Någon som vet någon bra eller vet vad det är man ska leta efter i en kamera som vill hjälpa mig? Jag behöver inte en systemkamera, en vanlig digitalkamera räcker. Eller om det är någon som vet en bra systemkamera som inte är alltför dyr och som passar bra till en "nybörjarfotograf" (haha) så kan ni ju lämna en kommentar med namnet på den kameran och var den kan köpas :)

Adios amigos!

Here comes the sun

God morgon kära vänner! Eller god morgon och god morgon, det blir väl mer god dag för mig, jag har varit vaken sen fyra inatt/morse, kul! Fast denna morgon blev jag väckt av en viss Gazze istället för väckarklockan, helt okej med tanke på att han faktiskt tajmade och ringde en minut innan väckarklockan började ringa. Han var dock inte "redan vaken" utan "fortfarande vaken". Jag tror även han var lite påverkad, men säg inte att jag sagt något ;) Nej, men det var roligt att prata med honom, längesen nu ju!

Nu är jag i alla fall på jobb. Det blir drygare i längden med tanke på att man vet att slutet är hyfsat nära och man kan inte göra annat än längta. Mamma körde mig hit idag igen. Hon är för söt. Hon går upp fem på morgonen för att köra mig till Svågertorp (tågstationen för er som inte vet :p), när jag lika enkelt hade kunnat gå dit, men det vill hon inte att jag ska göra! haha :)
(Klockan är 06.06, önska er något!) haha, den kanske inte är 06.06 när ni läser detta, men den var det när jag skrev det i alla fall :p

Idag valde jag att klä upp mig lite mer än vad jag brukar göra på jobb, skönt. Kul att få känna sig fin ibland, även om jag föredrar varma och mjuka kläder i vinterkylan.

Det var allt för morgonen, återkommer lite senare, nu lämnar jag er med en underbar låt!



GUD vad .....

 ...... snygg  Emmanuelle Chriqui är!! Om man bara hade kunnat se ut som henne..




Don't mess with the Zohan

Skönt att vara hemma från jobb lite, usch, vill inte dit mer.
Tänkte gå och lägga mig runt sju idag med tanke på att jag måste upp fyra imorgon igen. Mm, två helger i rad då man bara jobbar, underbart.

Blev dock genast på bättre humör när jag kom hem. Såg att mamma hade satt upp ljusstakar och tagit upp den lilla julgranen :D (jag vet, lite tidigt, men jag bara tjatade om det)
Sen åt vi en mysig middag och tittade på Don't mess with the Zohan. Nog den mest korkade filmen, men jag älskar ju sån humor så det är en film för mig! Nu har jag tyvärr fått en stor huvudvärk, därför jag måste lägga mig tidigt också :/

Jag blev ju medbjuden till bowling, vilket lät väldigt lockande, och jag hade samtidigt kunnat passa på att träffa Jessica, men tyvärr så mår jag alldeles för dåligt för det :( Tänkte knapra lite piller och se något avsnitt av Family Guy innan jag gick och la mig. Jag återkommer imorgon då jag förhoppningsvis mår mycket bättre!

Xoxo, Gossip Girl


Bara en

Står här vid datorn, fortfarande lika uttåkad som förut. Sen klockan sex i morse har vi bara haft en kund härinne och hon köpte inte något, hm. Nu är klockan fem över halv nio, så alltså EN kund på två och en halv timme.
Jag står i alla fall här och sniffar på mitt hår, mitt schampoo luktar så himla gott, och det är det bästa shampoot jag någonsin använt. Det är från Toni&Guy och jag beställer det från www.eleven.se. Det finns till flera olika hårtyper som till exempel till frizzigt hår (det jag använder :p), för de som plattångar sitt hår ofta, till de som stylar håret mycket och en massa andra sorter, och det finns då matchande balsam till.
Det kostar 105 kronor styck, och man kan även köpa miniflaskor som kostar 29 kronor styck, underbart.


Förresten så är här sjukt kallt i affären, och ingen kan höja värmen. Det känns som att mina händer kommer ramla av närsomhelst.

Kollar också runt på hundar då jag ska köpa en!!!!!!!!!! :):):) Frågan är om jag ska ha en amstaff eller en pomeranian? Var tycker ni? Jag vet, det är en ganska stor skillnad på hundarna, men det är mina favoritraser, wiie. Funderar starkt på att döpa hunden till Katt också, hade varit sjukt coolt, haha.
Har kikat på hundar både i Danmark och i Sverige, och det konstiga är att hundarna är betydligt mycket billigare i Danmark än i Sverige, skumt! Trodde dom skulle kosta typ en förmögenhet här, men men. Jennifer kanske hade kunnat skeppa över en från Thailand istället? Haha, får se if she's up for it ;)

Nej kära vänner, vi får höras sen igen :)

Och så var det lördag..

God morgon mina kära vänner. Står är på jobb igen. Riktigt kul att gå upp klockan fyra, uschusch, det var ju då Mange kom hem haha! Har förresten kommit på ett sätt att skriva svenska å, ä och ö. Smart!
Har precis suttit här och läst en massa om hur man bloggar bra och hit och dit. Jag har även fått se hur min bloggsida ser ut på explorer istället för firefox, inte bra inte bra. Men jag får ta och fixa det när jag kommit hem, vill sitta ner i lugn och ro.

Jag har sjukt ont i ryggen sen igår. När jag, Lina och Emma stod inne på MQ provade jag ett par skor, och fy vad jag fick ont i ryggen, kunde inte resa mig upp igen. Och idag får jag lida en massa med det på jobb, aj!

Och just det! jag släppte bomben igår, HEMSKT! Men now it's over with i alla fall. Känns faktiskt ganska skönt. Har suttit och oroat mig för det ganska länge nu känns det som. Men nu är det i alla fall klart, och jag ska ha den mysigaste julen någonsin. Jag och min kusin pratade lite om julafton, ska bli så mysigt! Vi ska vara fler än vi någonsin varit, yeay! 

Nu tänkte jag jobba vidare, men jag återkommer förmodligen sen! Nu lämnar jag er med en bild från vår reunion med den bästa klassen ever, yeay!



Förresten så ser jag upp som Barbara, the blow up doll, men charmen glänser trots det, plus så vill jag visa vilket underbart par jag och Håkan är haha ;)

Känns inte alls som fredag

Usch, tänkte gå och lägga mig efter detta inlägg. Jag fick i alla fall ha lite roligt idag efter jobb. Träffade min Lina, lämnade en massa kakor hos dom. OCH SJUKASTE, träffade Kim på väg till Lina. Sist jag såg honom var efter att han slutat jobba på Nöjesmagasinet haha, och nu är han egen företagare och har hunnit bli 26 år gammal! Sjukt! Kul att träffa honom dock, lika trevlig som han alltid har varit :) Sen ringde jag Sanni och skvallarade lite, haha!

Efter att jag och Lina varit hos henne stack vi och Emma till mobilia och letade massa mys till mig, prrr. Hittade inget dock, förmodligen för att man har världens muskulösaste vader. HJÄLP MIG med bra stövlar som är lite bredare upp till. Svårt att få ihop det liksom med ens minimala fötter. Jag träffade även Bella på moblia, kul! :) Längesen jag såg henne, på tiden att få prata lite med henne :) Sen innan vi stack från mobban köpte jag 500 paket knäckebröd vilket Emma tyckte var konstigt, men i vår familj är det inte mer än normalt, det går åt som smör i solksken hos oss.

Tänkte sova nu, och hoppas på SNÖSNÖSNÖ!!! :D <3 KRAM!



Bara för att Emma är söt även som gangster och jag bara älskar att man fångat kylan på bild

Fortfarande ganska uttråkad

Haha, är fortfarande på jobb, och är fortfarandra uttråkad. Vi har absolut inga kunder, och jag har redan ätit så jag har inte det att se fram emot längre. Uschusch. Slutar i alla fall om två timmar.
Jag hade tänkt break the news idag, men självklart har min chef strukit sig från listan och jobbar inte förens på måndag, då jag självklart inte jobbar. Får ringa honom när jag kommit hem, kan inte dra ut på det längre. Blääh, bort klumpen i magen!!
Förresten så stör jag mig också ganska starkt på de danska bokstäverna, men har lyckats hitta ett sätt runt det hela ;) även om det blir  ganska jobbigt att skriva.

Bortsett från att ha suttit en massa på blogg.se och snokat på en och annan blogg så har jag letat skor så det ryker om det. Hittar inga fina, usch. Eller jo, jag hittade ett par på en blogg som jag tyckte var jättefina, på http://tiirajs.blogg.se/. (Hoppas det är okej att jag länkar :))
Jag får ta mig en runda inne på Kastrup efter att jag slutat och se om jag hittar något fint! Får även se om jag hittar någon fin och varm jacka, får sluta med kapporna nu :O :)

Jag har även passat på att vara med i en tävling dom finns hos http://kellybiddle.se/ då man kan vinna en personlig almenacka, perfekt!

Jag måste passa på att säga att jag ska köpa armband av två tjejer hær från bilddagboken. Dom går sista året i gymnasiet och har som projekt att göra armband och för varje armband/smycke de säljer, skänker de 2 kronor till Röda Korset. Underbart tycker jag. Inte nog med att smyckena är dö snygga, utan projektet är även superbra tycker jag :) Kika in där vet jag! - http://artofjesus.blogg.se/

Nej, nu ska jag hjälpa kunder, måste ge bra service, usch. KRAM!

Ganska längesen

Det blir ganska mycket tråkigare när är ledig, då har jag inte ens en rolig lunch, buhu.
Ja, det var ett tag sen jag skrev här. Kan väl börja med att jobb är dö tråkigt, känner bara för att hoppa framför tåget.... Typ... Ola vet, ja, han vet.
Annars är det väl inte mycket som hänt. Senaste helgen ute var med Jessica, Jennifer och Lina. Sjukt ball. Jennifer stannade kvar hos Mange, hmhm :p och vi andra stack till Thomas, ganska dött, men alltid kul att träffa klågge. Vi hade sjukt bra planer, jag Jessica och Lina, eller, rättare sagt, andra hade bra planer för oss, men dom gick inte genom, Jessica var ju på Slagt ;) Jag saknar faktiskt min lilla råtta, känns som att vi inte pratat på evigheter :(

Jag, Lina och Emma har också varit på Villes konsert. Inte så lyckat. (inte konserten, utan vår ankomst)
Vi var sena till att börja med, sen hittade vi inte, vilket resulterade i att vi bara såg tio minuter av konserten. Men det är lurr, det kommer fler konserter.

Min JenZa är i Thailand nu, Guuuuuuuuuuuuuuuuud vad jag saknar dig!!! En månad är hon borta också, kul liksom?! Men hon hälsade i alla fall på mig på jobb innan hon åkte, wiiie. Kul att jobba på en flygplats ibland. :/ ååiååå, tampon, ååiiåå, tampon, muttans hjälte hela dan. hahaha, vi är cp, javisst javisst (måste berätta att den låten är från när vi var små hihi)

Jag har även hunnit med en gosig middag med Ola, yesyes. Salmonella kyckling som jag la upp väldigt vackert på tallriken, jag tror att Ola blev glad. Min lax brände jag vid ganska rejält, men jag åt den ändå. Jag har smakat bättré. Bon appetit?

Nu ska jag gå och hoppa framför tåget, HEJDÅ!



Jag tycker om henne såhär - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - mycket

Mmmmmm


Only you

Idag var jag först hos Lina och blev vaxad, myys!
Sen var jag och Jennifer på aq-va-kul och "simmade". Ännu mer mys, minus äckliga people. Ett STORT plus, kebab! YUM!


this is gonna take a long time
and i wonder whats mine
can't take no more
wonder if you'll understand
it's just the touch of your hand, behind a closed door
all i needed was the love you gave
all i needed for another day



För att hon är typ sötast!!


PUSS


Maria Mena

don't act like you don't know me
it's still me, i never changed
i'll be here when you come back

and i miss you love

Bara för att jag vill


Utgång igen

Igår var lika äventyrligt som i fredags. Det började med att jag åkte hem till kusin Slavica då vi firade att hon fyllde 30 (!!!) sick! Hon ser inte ut att vara en dag över 20, serri!
Jag var sur på Sanni precis i början. Hon skulle hämta upp mig, mamma och Vladimir (så att ingen behövde tänka på att köra), så jag skriker shotgun direkt, såklart. Då hittar min bror på en massa att man ska se bilen när man skriker shotgun annars får den andra sitta där automatiskt blablabla (jag bryr mig inte om det är så, vill jag sitta framme så sitter jag framme). Så jag går och ställer mig en bit fram så att Sandra plockar upp mig först. Mongot Vladimir ringer självklart Sandra för att berätta detta så hon kör istället förbi mig. AHH, blev faktiskt arg på riktigt :(
I alla fall, väl hos Slavi var det sjukt mysigt. Maten var GOOOOD, och lilla lilla Alma är den SÖTASTE ungen jag sett, PUSS! Och självklart är Lourdes den stolta mamman! :)
Under kvällen fick vi goda drinkar av Milad och supergott mousserande vin, mums! Innan Jennifer hämtade upp mig för stopp nummer två hade jag och Nina många givande konversationer om bland annat svartsjuka, haha najs!

Sen hämtade Jennifer upp mig och vi stack till henne och började förfesta, till vad var vi inte riktigt hundra på än. Även denna kvällen blev det mycket prat. Det slutade med att vi (cowboyn' och hippien) tog taxi in till Slagt. Tur att Jennifer är stammig på 151515, annars hade vi väl inte fått någon taxi HAHA :) Väl inne på Slagt blev det några shots och en massa dans. Man träffade även Johan, som denna gången för en gångs skull inte drack och faktiskt körde (!!!), måste uppmärksammas. Och Bylund såg ut som typ Björn Borg, snyggt!

Jag sa hejdå till Jens (haha) och jag och Jennifer fick skjuts hem till henne av Johan som var en pärla. Vi åt vars en pirog och snackade om kvällens gång, sen gick vi och la oss. I morse när jag vaknade så fattade jag inte först var jag var, för jag förväntade mig att se mitt rum, hemskt!

Det var en alldeles för stor glimt i mitt helgliv, nu ska jag titta på The Patriot (MED HEATH LEDGER) :D Natti!

Optical studio

Igår var en fullspäckad dag. Den börjar med att jag klockan 10 går till optikern, och det visar sig att jag behöver glasögon, ballball! Fast jag är ju ganska snygg i glasögon, så det stör inte mig särskilt mycket.
Sen när jag kom hem ringde jag Optical studio (som finns i Kastrup) för att kolla med Jacob när jag ska komma in på en jobbintervju. Han ville ha in mig igår. Jag kunde självklart inte säga nej, utan jag vill ju verka seriös. Så jag skulle komma in fyra, men jag var till och med så pass seriös att jag var där halv fyra, pluspoäng!
När jag kom dit blev jag intervjuad av både Jacob (butikschefen) och han som har grundat butikerna som finns, lite nervöst var det ja!
Men jag tyckte det gick ganska bra, och sen ville dom överlägga, så jag gick till Optical studio och snackade med dom som jobbade då, sjukt trevliga människor, yes! Någon svensk finns där också, haha.
När dom var klara med överläggandet visade sig att dom tyckte verkligen om mig, och ville att jag skulle börja jobba hos dom. YEAY! Jag börjar om två veckor yesyes!!

Men självklart, en bra sak kan även leda till en jobbig.. Med tanke på att jobbintervjun tog sig lilla tid, blev jag och Jennifer sjukt stressade, vilket resulterade i att jag blev rädd för henne.. (hon är skrämmande när hon är stressad) hihi.
Det slutade i alla fall bra, Jennifer hann göra sig i ordning mer eller minde, jag hittade faktiskt något att ha på mig (YES), och sen var det dags för gästerna att komma, Marina, Emma och Ted.
Det var så himla mysigt, maten var supergod (the Olins är eliter på matlagning), stämmningen var på topp (även om alla visade en ledsen min någon gång under kvällen, usch, vad alkohol gör med en). Det slutade i alla fall med att jag Emma, Jennifer och Marina åkte till Slagt och dansade rumpan av oss, mysmys. Jag skulle självklart ha mina egna tävlingar, hmm.

Nu har man i alla fall vaknat upp med huvudvärk som hade kunnat döda femhundra människor och kräkreflexer, men det är det värt!

Nu ska jag i alla fall göra mig i ordning för att gå på släktkalas, lägligt med bakfylla!
PUSS&KRAM


God natt


Väntar ut tiden

Sitter i Suffes rum för tillfället och väntar på att familjen Olsson ska äta klart. Sen ska vi och Linas pv gå till sån ljusinstallationsgrej  vid museét.
Innan var jag och Lina på Svågertorp och kollade lite fina tyger på Stoff och Stil. Sen gick vi till ILVA och kollade snygga möbler. Såg några soffer som jag blev sjukt kär i, men jag har tyvärr inte råd till det för tillfället :(
Jag har varit sjukt glad hela dagen, skönt att vara på så bra humör för en gångs skull faktiskt.

Jag tillägnar denna bilden åt systrarna



Så att jag kan sova gott inatt...


Kycklingfilé och klyftpotatis

Idag blev det mycket mys med Jessica först. Hon hade lurat Jocke på jobb, något om mig och Stockholmaren haha. Sen kom Hampe och joinade oss, sjukt kul hade vi när vi kollade på Louis CK, han är helt jävla cp hahaha. Sen lyckades jag faktiskt få in min jokern fetish i en diskusion, den passar alltid in.
Sen blev det att mamma Teres lagade middag till sina små kycklingar. Det blev kycklingfilé med klyftpotatis och kantarellsås, yumyum!!
För tillfället sitter jag och lyssnar på min nyfunna favoritlåt, Lady Gaga - Paparazzi. YEAY! Refrängen är så söt!!
Sen kommer Lina och sover här, jag behöver lite kärlek.








I'll follow you until you love me...

Jamjam


New day




beautiful day
watching you as you awake
morning stars in your eyes
your hand in mine

the sky is lit up
day will be richer than night
so dont think of yesterday
i'ts here and now

the beauty of you
gives me my fortitude
stronger than any dark cloud
screaming out loud

Paparazzi

i'm your biggest fan 
l'll follow you until you love me
papa-paparazzi
baby there's no other superstar
you know that i'll be your
papa-paparazzi

promise i'll be kind
but i won't stop until that boy is mine
baby you'll be famous
chase you down until you love me
papa-paparazzi





Lay all your love on me!

Jag och Jennifer hade supermys! Har saknat henne så! :)
Vi planerade inför fredag, ska ha lite fredagsmys, krök och middag med några gamla Lindeborgare, sjukt kul!
Nu ska jag sova och drömma om Heath!



Desperate

Jennifer är på väg hit, vi ska först promenera en runda, sen ska vi kolla på Desperate Housewives. Weeii!!
 





 
Hahaha, HEJ GAMLA BILDER!!

Heath Ledger



<3

Why so serious?

Nu är helgen över. Den bästa helgen på länge, lätt!

I fredags var jag hos familjen Olsson på skräck och godis mys, och det var riktigt mys! haha. Vi tittade på Hellraiser, inte särskilt skrämmande film, men han med spikarna i filmen (tror det är han som är Hellraiser) är så fin!! hahaha, jag och Sofie kunde inte låta bli att falla för honom.
Vi hade en emo, en docka, en porrstjärna/whitetrashwhore, ett havsodjur och en corpse bride. Bortsett från inte så lyckade makedonska bullar så var det jättemysigt!

Igår var jag ute för första gången på aslänge. Jessica kom hem till mig sjukt tidigt, och tur var det, för att hitta vad vi skulle ha på oss var inte det lättaste. Vi började dricka redan vid typ 4, hahaha. Vi åt en mysig middag till det (som vanligt). Vi började bli smått fulla innan vi var ens något sånnär klara.
Jessica hade lovat Besaran att vi skulle vara hos honom halv 10, och vi stod fortfarande vid hållplatsen hos mig när klockan var 10, så man kan väl säga att vi var i alla fall liiite sena. Jessica kunde ju inte acceptera detta, så hon raggade upp två killar i en bil (som satt och väntade på en tredje kille) och frågade om vi kunde få gratis skjuts till Värnhem, vilket vi faktiskt fick. Jag var dock lite skeptisk till detta eftersom att det bara var en tre-dörrars bil, så om dom hade velat köra ut oss till skogen hade vi inte haft en chans att öppna någon dörr, haha.
Det gick i alla fall bra, och vi var inte alls så sena som vi kunde ha blivit. SUKT var att den tredje killen som kom in i bilen skulle hem till en Eddie, vilket visade sig vara vår gamla tränare, som på sitt sätt är väldigt speciell haha. Vi vinkade som idioter till honom från bilen, men han såg nog aldrig att det var vi hahaha.
Väl hos Besaran var det skitkul, och jag och Jessica blev mer och mer taggade.
Sen tog vi taxi till Slagt, men Jocke tyckte att det såg dött ut, så jag, han och Jessica stack till Koi istället. Sjukt roligt!!
Som pricken på i:et var där en kille som var utklädd till Jokern, yumyum. Det uppskattade ju jag!! Jessica och Jocke tyckte jag var lite konstig, och Jocke tog min Joker-fetish till en helt ny nivå, som slutade med att jag pratade med en Jens från Stockholm i typ en timme.

Idag är både jag och Jessica bakis, och jag har gått och blivit svartsjuk också, ball!!

Sov gott, hadespade!!!



How about a magic trick? Im gonna make this pencil disappear. Tadda!!

RSS 2.0