Leighton Meester




Gud, titta på henne. Hon är så sjukt snygg!!!

Dags för sommaren att komma

Hittade denna bilden och den fick mig att längta till sommar och solbränna;



NovaNovaLundLund

Puh, jag har varit så stressad den senaste tiden :( Jobbat som en gnu, planerat överraskningsfest åt mamma och en massa annat trams! Men nu är det över.

I onsdags fyllde ju Jennifer åt, så i torsdags firade jag, Emma, Marina och Jennifer det med en middag på Elysée. Vi överraskade Jennifer där, iih :) Mycket mys var det, och jag hade jättegärna bjudit på bilder, men både jag och Emma vet att det kommer ta ett tag innan vi får dem med tanke på att det är Marina som har dem ;)

I lördags hade vi överraskningsfesten för mamma som fyllde 50 (!!!!), och det var KUL som fan! Vi dansade bland annat Ricky Lake dansen, och jag blev filmad när jag gjorde det :( hahaha. Det vill jag inte se! Mamma blev i alla fall jätteöverraskad, det var helt klart värt vartenda öre!

I söndags åt jag rester av Cheesecake med familjen Olsson och det var puuuul! Sen tittade vi på Pineapple Express. MUMS på killen i filmen. Och den var ju rolig också, så det är ett stort plus!

Igår när jag skulle lämna nycklarna till Linus slutade det med att vi snackade med varandra i två timmar i regnet. Jag satt i bilen som tur var, men nu kommer den säkert mögla på sätet hahaha. Men trevligt var det, har inte träffat Linus på ett tag, så ett stort plus på det!

Och idag har jag varit på Nova Lund med Madame Jessica Glantz. Det var supermys, trots att vi körde vilse i Lund, haha. Men dagen var inte bra för min ekonomi. Köpte ett par jeans och en stickad tröja på Top Shop, en ring och en väska från Pilgrim, en klämma på Glitter, ett par ASSNYGGA skor från H&M, hmmm. Var det något mer? Jag orkar inte rota genom mina påsar nu :p

Och nu har jag kommit hem från Nova, ja, det blev en heldag som var supermysig hihi :) tänkte krypa ner i sängen nu med den sista biten cheesecake jag har kvar :p FATSO. Puss på er!

Vi gratulerar....

VI GRATULERAR LILLA JENNIFER IDAG, HIPP HIPP HURRA!!



Louis CK








Part 3










Fy fan vilken helg!

Denna helgen har varit sjukt rolig. Jag har jobbat hela helgen, men jag har struntat i sömn och tagit mitt privatliv före. Äntligen en helg då jag inte varit tant.

Denise hade fest i helgen, och herregud vad sjukt det var. Vet inte ens var jag ska börja. Jag kom till Denise vid fem, då jag hade brist på något att göra. Denise, Rebecka och Jessika höll på att göra i sig i ordning, det var bara jag som var snabb som blixten.
Sen kom Emelie och Sabbe, och vi började nog kröka vid halv sju tror jag det var, vilket inte var smart, för det bidrog till att jag hade dansskola, haha. Sen kom det dit några killar, vi reste oss upp och skulle hälsa på folket, sen när jag skulle sätta mig ner igen gick det inte jättebra, haha.
Sen började ännu mer folk ränna in, bland annat då Daniel (Denises bror). Jag står och pratar lite med honom i köket, då Denise, det stora fyllot, ställer sig vid oss, lägger armen om mig och skriker till Daniel; "Alltså, Teres var så jävla kär i dig innan!" Hmm, då fick jag förklara mig för Danne att det var när jag och Denise var 14 typ, men ändå pinigt.
Sen hände lite fler saker, bland annat att ingen typ kunde fästa blicken, vi skulle vara tysta för Kenneth (vilket vi inte lyckades så bra med), jag kunde hålla mitt eget hår *host*, en äcklig överraskning i köket och en jävla massa mer. Tack för denna kvällen Denise och company, jag hade så jävla ball!

Dagen efter när alla hade vaknat mådde vi så jävla bra. Det blev en jävla massa fukost och vattenvattenvatten. Några var ångestfyllda, men alla var mest glada och skrattade åt gårdagens trams. Alla skulle stanna hos Denise för att kränga pizza och en massa annat gott, men jag var tvungen att sticka hem vid ett för att jag skulle jobba. KUL.

Men därefter kom Jessica hem till mig, och vi gjorde mig i ordning för att sen sticka till Bylund. Det gick faktiskt ganska snabbt om man tänker efter hur lång tid det brukar ta för mig annars. Vi skulle först hem till Cornelia var det bestämt, för Robban sa att dom skulle vara där länge. Men det blir så att så fort vi kommit till Corre så sticker vi direkt till Bylund. Jag försökte leka sur, men det gick inte så bra.

Väl hos Bylund var där ÖVERMYCKET folk. Alla var fulla och glada, speciellt Jessica blev det snabbt, men jag chilliade lite då jag skulle upp tidigt för jobb. Men där var trevligt, och det var sjukt kul att träffa alla igen. Känns som en evighet sen nu.

Och igår blev det äckelmys med Nizie, Sabbe och Emelie. Vi åt fett med puligheter, och tittade på knock out (tror jag det heter hahaha) och I sanningens ögonblick.

Och idag har Denise sin sista dag på Maxi, grattis tjejen :p Och jag ska jobba på Kastrup, mindre roligt, jag orkar inte! Så nu blir det duschen för min del, pusskram!

Fullspäckad dag!

Dagen har varit så mysig! Det börjar med att jag gör mig i ordning för att gå till frisören. Jag går till min underbaraste Roland, som var lika rolig som alltid. Vi pratade om barnförbjudna saker, och vi kom fram till att storleken faktiskt spelar roll haha :D Jag går därifrån med en frisyr jag är jättenöjd med! Kort hår och lugg, wiie. Jag ser ut som en gammal egypiter.. Eller typ som en hippie ;)

Sen träffade jag DENISE. Hon hämtade mig hemma hos mig, sen körde vi till mobilia för att köpa medicin för hundarna hon passar och hennes kära Diezel. Sen satt vi bara hemma hos henne och snackade, snackade och snackade. Och roligt var det! Danne, hennes bror, kom också en stund, och han lovade mig att köpa en uniform, hmm, haha! Jag och Denise åt chinese food (överpuligt) och drack massor av pysvatten. Denise blev kissig med orkade inte kissa, ganska lat, javisst ;) Jag hade velat berätta om konversationerna vi hade, men dom är ganska.... privata. Eller, vad säger du Denise, ska jag skriva om det i nästa inlägg? ;)

Jag kom i alla fall hem nu för fem minuter sen, och tur att vi kikade på klockan, annars hade jag suttit där till fyra på morgonen. Och go som Denise är, så körde hon mig hem och tog vakthunden med sig.

Snartsnartsnart; LBBK reunion!



Back in the days. Mini små är vi, och vi tyckte vi var så snygga med våra långa tröjor och matchande ögonskugga och örhängen, haha :)

RSS 2.0