TERRE GLAD

Wiiiie, idag pratade jag med Nina, och nu är jag superglad! Hon ändrade mitt humör från bajs till jätteglad! :)
Jag vill hälsa på henne nununu :)

NovanovamysigLund

GUD vilken mysig dag det var igår. Jag vaknade av solen, så jag vaknade på rätt sida! Jag skickade sms till Jennifer dirr och frågade om hon ville till Nova Lund, och självklart ville hon det. Så snart jag blev klar hämtade jag upp henne, och vi körde dit. Körvägen dit var lite väl farlig, jag körde på fel sida bland annat, men vi klarade oss. Gud är på vår sida! Aooum.

Väl där tog vi jävligt lång tid på oss i butikerna. Jag velade inne på Carlings i minst 45 minuter. Jag hittade världens snyggaste skinnjacka på rea, endast 600 kr (!!!!!). Men det slutade med att jag inte köpte den för jag hade lite svårt för färgen, den var nämligen benvit. Hade den varit svart hade jag inte tvekat en sekund!

Jag köpte i alla fall en klänning på MQ, från Paris, Kate & I. Åh, jag har varit kär i den så länge, och äntligen köpte jag den! Kan tyvärr inte ta bild på den, men det är en svart tubtopsklänning i alla fall men volanger. Åh! Love it! Och så köpte jag ett vanliga pilotbrillor. Nice.

Sen lämnade jag Jensan på jobb. Hon ska hjälpa mig massor med mammas 50 års fest. Jag börjar alltså få fet ångest. Det krävs mycket planering för en överraskningsfest för någon som fyller 50. 50, gud vad mamma är gammal! Haha. Men hon är fin ändå :)

För övrigt är jag och brorsan jävligt lyckliga över Arsenalvinst! HELL YEAH! Inte för att vi tvekade en sekund. Tyvärr var jag inte med honom på Sir Tobys och njöt, men jag var hemma och njöt, och det är lika trevligt det! Van Persie får en straff, och rätt var det, då Mexes drar ner honom. Och så jävla najs mål, Doni är helförvirrad. Roma gav jävligt många fula tacklingar, och med domaren på sin sida trodde man att något skulle hittas på för deras fördel. Men ikke, Arsenal vann, fair and square :) And I'm happy!


Nej, nu ska jag "äta" min shake. Puss och kram



Piss

Jag är helt säker på att jag inte kommer att klara provet imorgon.

WALLAWALLAWALLA

Jessica gick hem för en stund sen. Vi har haft en så mysig kväll. Det började med att jag mötte henne på Södervärn för att vi sen skulle promenera hem till mig, något vi båda ångrade djupt sen. Men vi höll vårt ord och gick hela vägen hem. På vägen blev det mycket prat. Haha wazzzap Bon Jovi? Sen när vi kom hit besökte vi ICA för att kunna tjocka oss till The Hot Chick. Jessica lovade mig att om hon någon gång skulle förvandlas till kille så skulle hon utan tvång visa mig sin snopp. Och vise versa.

Jag vill inte rekomendera er att tränga ihop er med Jessica i min lilla soffa och fightas under ett täcke (hmm, det lät lite väl snuskigt). Hon kommer att ta till oanader taktiker för att ta täcket ifrån er. Vi hade jättemysigt i alla fall, bortsett från att vi brände oss ute på marken nu när jag följde henne till bussen. Men det var det värt, för vi fick ju i alla fall se soluppgången.

Innan idag var Lina här för att hjälpa mig med matten. Det gick ju lika bra som alltid, hmm. Vi pluggade matte i typ en halvtimme sen kollade vi på TV. Jag vill inte göra provet på måndag, usch. För det första för att jag inte kommer att klara det, och för det andra för att det är Oscarsgalan imorgon natt, vilket betyder att jag missar det. ÅNGEST.

Nej, nu ska jag krypa ner i soffan och titta på TV. Vi hörs walla.

Walla

Sitter här och väntar på att Jennifer ska bli redo. Börjar bli trött faktiskt. Vi skiter i att laga sushi idag, det tar för lång tid och vi har inte ens gått och handlat ingredienser än. Det blir nog kebab eller något sånt liknande. haha. Vilken helomvändning typ.

Usch, det känns som fredag, och jag vill inte att denna veckan ska ta slut, för det betyder att jag måste göra mitt matteprov vilket jag verkligen inte vill :( Är det bara jag som får sånhär ångest av matte?

Nej jag har verkligen inte orken till att skriva något, jag vill bara iväg. Hejdå

Idag blir det havrefras till frukost

Jag skrev inget inlägg igår. Det blev bara en massa matte, och i för sig en jävla massa snackande i telefon med Jessica. Hahahaha. Jessica såg en sak på facebook som, hmm, hur ska man uttrycka det? Fick henne att kissa i byxan. Så hon ringer mig, en timme senare, skrattar fortfarande och får mig att skratta. Men nu är det så att jag har avslöjat A men kommer inte att avslöja B, och det får ni leva med!

Vaknade för en stund sen i alla fall. Känns som att jag har fått tillbaka mig gamla rytm vilket är skönt. Tycker inte om att sova bort hela dagen.

Idag ska jag först på läkarbesök, sen blir det matteplugg, KUL! Sen så blir det sushikäk med Jennifer hos henne, hon har FF så vi passar på haha. Sen är det ju Etage ikväll, så vi får se om det blir utgång också, men det bådar gott, det gör det. All work and no fun makes Teres go a little crazy. Och det vill vi ju inte ska hända. Måste nog ta och städa lite också här hemma innan jag sticker till Jensan, här ser ut som ett bombnedslag!

Nej, nu ska jag bajsa. Xoxo



Alla vill inte vara smala

Förresten, innan jag lägger mig så måste jag bara skriva ett inlägg om detta. Det har gått mig på nerverna så länge, men jag har glömt att skriva om det.

Hela den här hysterin mellan Blondinbella och Katrin. Och nu har Malin Wollin också skrivit om det, och säkerligen en jävla massa andra. Malin säger bland annat att det är dumheter att säga till sina barn att det inte spelar roll hur man ser ut, vilket hon tycker att det gör.

För att citera i hennes inlägg "Sluta ljuga - det spelar visst roll hur man ser ut": "Det är lätt att vara snygg och smal. Det är svårt att vara tjock och ful."

För det första, vem bestämmer att det är snyggt att vara smal? Väldigt många tycker att det är snyggare att ha lite mer kött på benen. Ja, det finns även dom som älskar människor som är gravt överviktiga. Är det snyggt att vara smal bara för att en tjej i Sverige säger att det är så? Bara för att en massa modeller är så smala att deras revben syns och dom inte har någon rumpa?

Och vem har sagt vad som är fult? En vikt har inte med fult och snyggt att göra för det första, och då måste hon ju mena att "fula människor" inte har en chans att få ett lätt liv, med andra ord är du i så fall körd. Hmm. Är det då hon som bestämmer vem som är snygg och vem som är ful? Det finns ALLTID någon som tycker att man är ful och någon som tycker att man är snygg, därför borde det inte ens diskuteras kring detta. Allas smak är olika.

Vilket Katrin inte verkar hålla med om. Katrin har skrivit i ett inlägg (minns faktiskt inte vilket det var, läste det för ett tag sen) att alla vill vara smala. Jag undrar då om hon har pratat med alla människor och faktiskt fått detta konstaterat. Det är löjligt att säga att alla vill vara smala, för det vill dom inte. Det finns människor som hoppas på att gå upp i vikt, det finns normalbyggda människor som vill stanna normalbyggda, det finns dom som bygger muskler och bara vill ha fler och större. Ingen av dessa är ju smala, och vill inte vara det heller.

Malin nämner också att man inte ska svälta sig själv, men att man kan äta nyttigare.. Att "En kropp som bara är smal är ingen lycklig kropp." Jag är inte smal och har aldrig varit det. Men jag har aldrig varit tjock heller. Jag äter nyttigt för att jag vill det, för att jag tycker om det, men jag är inte smal för det. Hon pratar precis som att allas kropp ser ut som hennes, som att hon har svar på allas viktproblem.

Det räcker inte för alla människor att äta gott fast i normal mängd för att gå ner i vikt. Alla ser olika ut, alla är vackra i någons ögon, så varför ska då alla sträva efter att se ut som varandra? Jag tycker personligen att det är snyggare att vara smal, men jag har sett väldigt många snygga tjejer och killar som har lite extra kilon, och det finns många som älskar dessa extra kilona.

Jag tycker alltså att det är dags för tjejerna att lägga ner det här snacket nu, det börjar ju bli riktigt löjligt.

Dagens

Dagens:

frukost: ägg och mackor
klädsel: höga jeans, linne, kofta
dryck: fun light, wild berries
bästa: vakten på city gross
sämsta: att jag ramlade i snön :( aj!
köp: värmeljushållare
person(er): jennifer & jessica
smink och hår: mascara och knorr
humör: trött och gla
planer: titta på tv med mamsen för att bli trött och kunna sova
kändis: jennifer aniston
låt: paolo nutini - alloway grove
önskan: att jag klarar mitt matteprov
väder: snö, brrr

Aldrig barnfamilj?

Var på City Gross med Jennifer idag där hon smällde 600 kronor. Seriös tjej. Efter shoppningturen bestämde hon sig för att aldrig skaffa barn för att det var för dyrt. Jag tyckte att lösningen var Denniskorvar. 10 kronor per paket med 10 korvar i. Sjukt billigt ju. Frukost och middag. Lunchen får dom ju i skolan.

Pratade också precis med Jennifer i telefon i någon timme. Vi letade bartenderskolor. Hade varit sjukt ball, en hel månad på Kos, hell yeah. Vi snackade även vår LBBK reunion vi ska ha, det krävs planering och en massa alkohol. Vilket bartenderskolan också kommer att göra.

Har även haft en mysig dejt med Jessica idag. Vi snackade bland annat om försumning av kompisar när pojkvän kommer in i bilden. Fick dock vänta på henne ett tag inne på Telenor. Det tog sin lilla tid eftersom att hennes arbetskamrater är väldigt, väldigt slöa ;) På väg hem så pratade jag och Jessica i telefon, och när jag hoppar av bussen och går hemåt så hör Jessica ett duns i telefonen. Det är jag som halkat på snön och ramlat. Tack för den liksom! Inte snö i februari tack! Därför flyr jag och Jessica till Jokkmokk. Där bör ju vara soligt och varmt nu, som i reklamen ni vet.

Nej, nu blir det ett dagens-inlägg, sen sova. Imorgon vid gryning (inte riktigt, men klockan 9) ska jag och Jennifer upp och powerwalka. Puss på rumpan.

Vilken morgon

Jag vaknade för en stund sen.. Ännu en lång morgon. Det trodde jag inte skulle hända, men jag har väl haft tur. Lina kunde inte komma hit eftersom att hon är sjuk, så jag får tackla matten själv idag också. Har suttit och läst på Aftonbladet ett tag nu. Förstår inte vissa saker dom skriver om, det är helt ointressant och tråkigt. Men det mesta är faktiskt intressant att läsa om. Även om man inte riktigt förstår hur något kunde ha hänt, men intressant är det att läsa.

Ska träffa Jessica en stund idag. Det blir en promenad i stan efter att hon slutat jobba. Som tur är jag helt ledig idag, varken jobb eller skola, har ju lov nu :) Jag börjar känna mig piggare och friskare nu också, så matten kommer nog att se bra ut framöver.

Tänkte kika efter någon billig kamera och en ipod shuffle nu, har skjutit fram på det ganska mycket nu. Puss på er, vi hörs sen.

God natt

Detta har verkligen varit en dryg dag. Men det är söndag, så det är väl det som ingår lite? Äsch, tänkte ändå snart gå och lägga mig, för imorgon bitti kommer Lina mattehjälpen hit, och innan dess tänkte jag powerwalka lite. Haha, ja, jag tänkte vara duktig framöver. Nu får vi dock ta och se hur lång tid det tar innan jag har gått tillbaka till samma gamla vanor, men jag ska i alla fall försöka.

Jag förstår inte vad vissa människor har sin blogg till faktiskt. Det finns dom som värgrar inse att dom har fel, så dom säger en massa som bara säger emot det som har blivit sagt från början, endast för att inte bli "besegrad". Men det som inte inser är att dom blivit besegrade för längesen. Men sen har alla sin blogg för eget bruk, så alla får lov att uttrycka sig om vad dom vill, och vill dom säga emot sig själv, så varsågod.

Och innan jag lägger mig vill jag bara säga att jag är väldigt stolt över att bo i Sverige. Vi har det bättre här än vad vi någonsin hade haft det i några av mina hemländer. Så varför skulle det vara pinsamt att jag kallade mig själv svensk? Jag pratar flytande svenska, jag är svensk medborgare. Vad mer ska egentligen behövas för att jag ska få kalla mig svensk? Visst, jag förnekar inte min bakgrund, absolut inte. Jag är stolt över min bakgrund. Men jag hade inte varit den personen jag är idag utan Sverige.

Nej, nu orkar jag inte hålla ögonen öppna längre. Xoxo.

Arkiv

Det var riktigt längesen jag sov såhär länge. Skönt! Sist måste nog ha varit när jag jobbade på Pågen, men då sov jag i för sig ännu längre än såhär. Nu har jag normala tider men ändå bättre betalt så man ska inte klaga på sömnen.

Igår hade vi sjukt roligt! Även om vissa saker var lite skumma och ingen dans på hela kvällen typ. Eller jo, folk började dansa när det bara var vi sista tolv kvar. Då fan röjde det till lite haha. Men jag och Paula var hemma runt halv sju, så jag var ju ganska trött vid det tillfället.

Men WHATEVER, jag är så jävla trött nu, så jag orkar inte hitta på saker att skriva :p Jag ska plugga matte resten av dagen, så puss och kram.

Hejhejhej

Idag blir det party med Paulisen! :)



God morgon på er

Jag börjar alla hjärtans dag med en mindre bakfylla. Trevligt, hmm. Inte för att jag tar alla hjärtans dag som en speciell dag direkt, jag har väl aldrig gjort något speciellt på den dagen. Jag tar större på födelsedagar och årsdagar typ. Men whatever!

Igår började kvällen med att mitt tåg hem var försenat, vilket resulterade i att jag missade bussen hem.. Jag fick vänta på den andra bussen som i sin tur var mer än 10 minuter sen!! Det verkade inte gott. Natha fick vänta hos mig eftersom att jag var sen, hmm. I alla fall, när vi väl kommit hem till mig, klockan var lite över 22.00, så öppnade vi varsin cider. Vid tolv stack vi till Möllan på ett ställe som hetter Curry något. Sammanträffandet var att stället också luktade curry. Vi stannade där typ 10 minuter, sen stack vi till Gökboet på Lilla Torg. Där träffade jag Emelie, som jag inte träffat på hundra år känns det som! Och även en gammal Lindeborgare var bertender som jag beställde en sjukt god drink av. Tyvärr blev det inte mycket drickande från den drinken då jag spillde ut hela över våra mobiler, oops! Sen stack vi när Gök stängde (även om den ena bartendern hela tiden sa "snygga tjejer får stanna, snygga tjejer får allt dom vill ha" typ) och det blev att vi löpte som fan. Jag skrev inte upp mig på det liksom, haha.

Jag var väl hemma runt tre, så det blev en ganska chill, men trevlig kväll! Nu tänkte jag i alla fall äta min ultimata bakfyllefrukost; NUDLAR. Kram och lite klämm!

What a beautiful morning!

Gud vad jag vaknade på rätt sida idag! Jag är på jättebra humör PLUS att jag vaknade precis! Gud vad skönt! Jag trodde att jag skulle sova till nio som jag gjort varje morgon nu men idag fick jag verkligen lov att sova ut, mys.

Idag börjar jag inte jobba förens klockan fem, så jag tänkte sticka till Swedbank i Danmark och se vad jag kan få gjort på en timme typ. Känns som att jag måste få det fixat nu, jag har skjutit fram på det ganska mycket. Men jag har ju faktiskt varit sjuk så allt har inte varit mitt fel.

Det ser ut som att det blir möllan idag, men vi får se hur jag mår efter jobb. Men vafan, jag måste börja orka med fler saker, jag har blivit en riktigt tant! När jag gick i skolan så orkade jag med allt som inte hade med skolan och göra, varje helg var det alltid något jag gjorde. Nu har jag faktiskt blivit en riktig tant och jag har inte ens fyllt 20, ångest!

Men men, nu ska tanten äta frukost med sin mamma. Puss på er!

Dagens

Dagens:

frukost: inget
klädsel: höga jeans, linne, kofta
dryck: multivitamindryck
bästa: getingstick?
sämsta: min onda rygg :/
köp: räkna med vux
person: denise :)
smink och hår: mascara och knorr
humör: trött och grinig
planer: titta på tv med mamsen
kändis: jennifer aniston
låt: paolo nutini - jenny don't be hasty
önskan: att jag klarar mitt matteprov
väder: snö och lite slask och KALLT SOM FAN

God kväll

Kom nästan precis hem från en lång vandring ute i den SJUKT kalla naturen. Åh fy fan, jag trodde mina fötter och händer skulle ramla av. Och ja, jag hade faktiskt en jävla massa på mig. Men nu sitter jag här i värmen, ont som fan i ryggen igen, och har precis lagt på telefonen efter ett litet samtal med Lina.

Vi pratade om att det kommer ett Sims 3 snart, wiiie! We can't wait! Man kan gå utanför sitt "husområde", så man slipper alltså ringa över någon man vill träffa, man kan faktiskt gå hem till dom istället, BALL! Fast jag vet inte riktigt om jag kommer gilla det i början. Jag hatade Sims 2 i början för att allt var helt annorlunda och jag hade vant mig vid det första Sims. Jag är inte så glad för förändringar, haha. Men nu har jag börjat trivas med Sims 2 och ett nytt ska komma, hmm. Jag vänjer mig. Damer och herrar, det var dagens i-lands problem!

Nej, jag tänkte gå och lägga mig i soffan nu snart efter att jag gjort ett "dagens" inlägg, min rygg dödar mig! Och här får ni ett sneak a peek på dagens låt! Puss på er!



Bara för att jag och Denise pratat en massa idag :)

































Aussie

Har försökt installera flera sims expansions, men jag är fan inte ett snille på datorer. Min bror får göra det när han kommer hit nästa gång. Mmm, jag kommer att vara lycklig när jag har hela sims kittet.. Men det känns egentligen inte så lönt att samla på sig en massa från Sims 2 med tanke på att Sims 3 kommer att finnas här inom kort.. Äh, vem bryr sig, jag bara köper Sims 3 när det kommer, det är inte direkt att jag någonsin kommer att tröttna på några av spelen så, haha. Usch, jag vet, det är inte normalt att gilla sims så mycket, men jag vet att i alla fall Marina och Lina håller med mig om att det är kul! ;)

Har förresten funderat på att köpa en Aussie istället för en liten hund.. Känns lite som att jag hade blivit som Lenny om jag hade haft en liten hund.. Kramat den lite för hårt eller något.. En större hund borde det nog vara. Jag gillar lapphundar och Grönlandshunden också. Dom är fina.. Och Alaskan Malamute är en skitfin hund! Och jag hittade en ras som heter Berger des Pyrénées à Face Rase. Jag kan inte hitta en kennel av den rasen i Sverige, men ÅH vad fin den är! Nej, sånt här med hundar är jobbigt, får chilla lite :p

Jag är sjukt sugen på glass med chokladsås, så jag ska se om jag orkar resa mig upp och gå till ICA.. Det är faktiskt ganska långt dit, haha :p Pill och lite sånt.

Goddag

Har varit på konsultation idag. Det svider lite med den lasern, men man klarar sig nog genom det. Hmm, det tar typ 1½ timme att göra det, mys att känna av den nålen så länge (det känns som en nål alltså). Jag ska gå på en till konsultation på ett annat ställe nästa vecka, det var lite billigare att göra det där, men jag ska se om dom har samma teknik som dom på Len Hud. Förutom priset så gillar jag Len Hud. Där är så mysig stämning där inne, och personalen är så jävla trevlig :)

Ska snart sticka hem till Jennifer för lite te innan hon börjar jobba. Orkar bara inte ta mig ut i kylan. Stannade ute på gården i typ en halvtimme och pratade med en vän, trodde att mina ben skulle ramla av. Men som tur gjorde dom ju inte det! Är sjukt sugen på att spela Sims också, ska nog göra det hela dagen sen när jag kommit hem. Får ta och göra en ny familj, det är tråkigt att spela på samma hela tiden. Ska spela i ett annat kvarter än jag brukar också, vill ha lite aliens med idag. HAHA, sims är så jävla bäst!

Nu ska jag bajsa, xoxo!

Det är tisdag idag va?

NU är jag snart färdigstädad. Jag har bara toaletterna kvar, och dom gör jag imorgon bitti istället, för snart kommer brorsan hit (förhoppningsvis med glass) och vi ska titta på film! Plus så har jag så jävla ont i ryggen att jag knappt kan sitta upp ens. TUR att jag helt glömde bort att jag hade tid hos sjukgymnasten idag, och kom på det för några sekunder sen. Ah, jag har hela tiden trott att det varit tisdag. Ångest. Får ta och skicka sms till min sjukgymnast och be om ursäkt!

Jaja, imorgon har jag i alla fall tid hos Len Hud. DET får jag inte lov att glömma bort. Tur att jag kom på idag att jag hade blandat ihop dagarna, annars hade min vecka varit körd haha. Jag i ett nötskal.

Nej, nu tänkte jag sätta mig vid TV:n och ta det lugnt. Puss!

Kladdkaka, mmm

Sitter här och håller på att märka mappar. Jag är klar med hela lägenheten förutom mitt ena rum. Jag tog en LÅNG paus innan så det är därför jag är lite slö :p haha. Hittade en massa gamla Petri papper som jag har lagt i mappar nu. Hade inte the balls för att slänga det. Skitroliga lappar jag har skrivit med olika klasskamrater. Hahaha, det man skriver när man är uttråkad. Det är så vi i klassen leker med tanken ;)

Hittade ett urgammalt brev från Marina också. Det stod att hon skrivit det sommaren 2004.. Haha, stod lite om när hon sov här och vi krängde en massa medans vi tittade på Sunes sommar, TVÅ GÅNGER! Så hade hon också skrivit om när vi bakade scones typ fem på morgonen och lyssnade på <strike>Jimmy Jansson</strike>, ja vi vet! Jag, Jennifer, Marina och Denise tjatade sönder honom och Noice en hel sommar. Och en massa kladdkaka blev det också.. Det var gott förutom när Jennifer började laga en egen "sås" till kladdkakan hahaha!

Nej, nog med babbel! Jag måste städa klart, vi hörs sen.

God morgon!!

Jag vill börja med att säga GRATTIS till Petra som fick sitt efterlängtade körkort idag!!! :) Hon har precis varit hos mig, och jag åt lite frukost. Vaktmästaren var även här och satte upp mina DVD hyllor, iih, här börjar se riktigt mysigt ut!

Det blev ingen skola för mig idag, mådde riktigt kasst igårkväll och kände att jag var tvungen att sova ut lite. Tänkte ta och städa snart för att få lite mer ordning här hemma. Får slänga ut lite gamla kläder jag aldrig använder också. Jag har försökt göra det så många gånger men jag har aldrig haft mage till det. Jag är rädd att jag ångrar mig i efterhand, haha.

Nu blir det städning mina vänner, Monica börjar sticka fram igen! Puss!




Och grattis tusen gånger om!!! :)

John Mayer - Heart of Life


Dagens

Dagens:

frukost: mackor
klädsel: höga jeans, linne, kavaj
dryck: fun light
bästa: inget
sämsta: töjpeng
köp: inget
person: fanny
smink och hår: sotiga ögon och utsläppt hår
humör: sjuk och trött
planer: sova
kändis: jennifer aniston
låt: john mayer - stop this train
önskan: att jag klarar mitt matteprov
väder: snööö

Hemma igen

Nu är jag hemkommen från jobb! Idag hälsade jag på Majzan på hennes jobb för att säga hej. Lika trevligt som alltid, och att hennes chef är en hunk är ju bara ett plus!

Det är riktigt skönt att vara hemma nu, även om jag inte jobbade särskilt länge så har jag ändå stått på benen längre, och jag har haft huvudvärk hela tiden. Men tiden gick snabbt med tanke på att jag städade butiken och putsade speglar, så jag höll mig sysselsatt i alla fall.

Kom på innan idag att jag inte sett dom nya avsnitten från Scrubs. Var inne på IMDB och bara tittade lite, så såg jag att Courtney Cox är med i Scrubs. Ojojoj, en av mina favoriter! Så jag har tagit tag i det nu, så ikväll blir det nog ett avsnitt av Scrubs i alla fall.

Sofie påminde mig innan också om att det är alla hjärtans dag på lördag. Varje år ser jag fram emot den dagen så himla mycket, hmm, NOT. Dagen ska i alla fall firas med Paula på fest, haha :)

Nu ska jag laga kvällsmat, puss!

Börjar bli sjuk

Halloj! Har varit lite seg med att sätta igång datorn idag. Har sjukt ont i halsen och har huvudvärk, jag tror har börjar bli lite sjuk faktiskt. Men men, jag ska jobba på In Wear idag i alla fall. Har för mig att Fanny också jobbar idag, så då har jag hennes sällskap och någon att åka tåg med hem :)

Tänkte duscha nu snabbt och börja klä på mig sen. Måste ju gå tidigare idag, har en massa att göra! Jag lämnar er med en bild på mig och min nyklippta lugg :) Blir tyvärr en cambild, men den blir bra :p Förutom att jag ser superchockad ut så ser ni iaf luggen :p Puss och sånt!



Chris Brown, kvinnomisshandlare?

Okej, sjukaste, läste precis på aftonbladet om att Chris Brown skulle ha misshandlat Rihanna och riskerar 9 års fängelse. Är det bara jag som inte vill tro på detta? Helt sjukt ju! Han verkar vara den snällaste, gulligaste killen. Svenska tidningen måste ha fått allt fel för sig. Usch, jag tycker ju att han är så bra! Han kan ju i för sig vara bra även om han är kvinnomisshandlare, hmm, men det förstör ju lite synen på honom och hans musik. Och om han åker i fängelse blir det ju ingen mer Chris Brown musik. Nej, jag hejar på honom!! Har ändå aldrig riktigt gillat den där Rihanna.

Läs mer om det här: http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article4361956.ab
http://www.expressen.se/noje/1.1459615/skandalen-som-skakade-galan

Har städat lite nu, slängt kläder och så. Får för bövelen inte plats med något längre, så jag får fortsätta rensa på torsdag eller något, för imorgon jobbar jag, och jag måste till Swedbank i Danmark innan jobb, så det blir en heldag på det!

Nu tänkte jag faktiskt gå och lägga mig, vill somna till lite Chris Brown musik :) God natt!


Dagens

Dagens:

frukost: fattigare riddare
klädsel: jeans, linne, kofta
dryck: fun light
bästa: IKEA mat haha
sämsta: bob
köp: ett par jeans
person: lina linslus
smink och hår: mascara och håret i en knorr
humör: trött och lite grinig
planer: städa och sova
kändis: JENNIFER ANISTION! <3
låt: chris brown - help me
önskan: för att citera tiffany persson; känd&smal känd&smal!
väder: kallllttt

Jag börjar ha slut på rubriker haha

Nu har Lina gått hem. Vi tittade på lite Twin Peaks och Vänner.. Och så lagade jag supergod mat till oss, yum! Nu har jag precis klippt lugg på mig igen, jag har börjat vänja mig vid den lilla saken, så jag ville ha tillbaka den igen! Tänkte hoppa in i duschen snart och diska lite. Är ganska trött så det blir en tidig kväll för mig idag skulle jag tro.

Förresten så köpte jag ett par jeans från H&M innan idag. Det är sånna som Jennifer har som jag letat efter i åratal känns det som.. Dom har varit helt slut, men så verkar det som att dom fått in nya för det fanns massor av dom idag :D jag var ju självklart tvungen att köpa dom!

Tänkte i alla fall duscha nu, och ha igång lite musik i bakgrunden. Jag delar med mig, jag är snäll :)



Räkna med Vux

Kom precis hem från att ha varit i stan och på IKEA med Lina. Vi stack till Akademibokhandeln för att jag skulle köpa min mattebok, men självklart var den helt slut! Hon som jobbade där sa till mig att jag skulle få ett sms när boken hade kommit in igen.

Sen stack vi till Len Hud och jag fick en tid med en konsult angående den permanenta hårborttagningen som jag ville göra :) Jag ska dit på torsdag och då får jag även prova på hur det känns med lasern.

Sen satte vi oss i bussen för att åka till IKEA och äta korv och pizza. Precis när jag hoppar av bussen så får jag ett sms att boken har kommit, LÖNT! Jag orkade inte åka tillbaka för att köpa den så det får bli imorgon istället haha. Jag och Lina tog vår vanliga lilla runda inne på IKEA, men vi gick genom allt lite väl snabbt denna gången, tror vi var för hungriga för att ta vår tid :p Sen åt vi, men inte lika mycket som vanligt, vi börjar bli kärringar!

SEN, mina vänner, när jag och Lina sitter på hållplatsen och väntar på bussen som ska ta oss hem, så känner jag helt plötsligt en fruktansvärd fis-doft. Så jag vänder mig till Lina och frågar om det var hon som fisit, vilket det inte var. Det visar sig sen att det var en man som hade stått och fisit för sig själv. Hahahah uää, så jävla äckligt!

Nej, nu ska jag och Lina titta på Twin Peaks! Vi hörs sen!

Tjeennna

Nu såhär på morgonkvisten så blir det bara ett väldigt kort inlägg med tanke på att jag försovit mig. Usch, jag hatar när det händer, vilket är typ alltid?

Tänkte sminka mig lite nu i all hast och köra sen direkt. Ska hämta upp Lina efter skolan, ska se om hon vill gå i stan lite. Det finns saker jag måste kolla upp nu.. Har funderat på att göra sån permanent hårborttagning. Det är faktiskt inte så dyrt som jag trodde, att göra armhålorna kostar 850, billigt, eller hur?

Nej, nu måste jag sminka mig, vi hörs sen. Herråå!

Dagens

Dagens:

frukost: fattiga riddare
klädsel: jeans, linne, kofta (OVANLIGT)
dryck: fun light!
bästa: att jag fick låna fannys kort och mina kläder :)
sämsta: nämner inga namn
köp: en kavaj, ett par jeans, två linnen, en jacka, flätat skärp och en finstickad tunika
person: michelle!!! :)
smink och hår: puder, svartsot runt ögonen och håret i en knorr
humör: glad och trött
planer: sova, kanske spela lite sims ;)
kändis: idag blir det min heath!


låt: chris brown - nice
önskan: jag kommer verkligen inte på något annat än att bli rik? jo, rik och smal!!
väder: ganska mysigt idag faktiskt, solen lös

God kväll

Kom precis hem från jobb. Har varit lite, hmm, konstigt idag. Men men, jag har haft kul med Michelle iaf :) Träffade Marie och Fredde på flygplatsen också, som väntade på sitt flyg till Thailand där dom ska vara i 6½ veckor. Där hade man gärna hängt med! Fredde hade som idé att stoppa mig i väskan, men jag var ju tvungen att stänga min butik, så jag kunde inte.. hahaha.
Träffade Allan och Martin idag på tåget också på väg till jobb. Det har alltså varit en jättebra dag faktiskt, bortsett från vår konstiga stämning i IC Companys.

Efter jobb stack jag hem till Fanny för att lämna hennes tågkort jag lånat, tack vännen :) Förresten! Jag shoppade satan på In Wear idag, och ska shoppa mer på Soaked på tisdag. Linda la undan lite kläder till mig som jag ska prova då ;) FINALLY lite nytt att ha på sig!

Nu tänkte jag göra ett dagens blogginlägg, och sen gå och lägga mig. Jag har skola klockan åtta imorgon bitti. Puss och godnatt mina vänner!

Ville bara ladda denna bild också, den är fin :)



Även om jag inte gillar One tree Hill så tycker jag denna bilden är fin.

Buss & tåg, ett billigare alternativ? NEJ

Snart ska jag gå.. Så jävla jobbigt, mitt Öresundskort har gått ut, och jag kan inte ladda på det på bussen, så jävla fattigt. Jag måste alltså åka till centralen en gång i månaden.. Ja, låter inte jobbigt, men det innebär att jag måste gå hemifrån typ en timme tidigare. Ahhh. Ofta! Och inte nog med det, dom har höjt priserna på kortet.. Hmm, dom snackar så jävla mycket om att åka miljövänligt och hit och dit, men dom envisas med att höja priserna på allt som har med buss och tåg att göra, att man faktiskt tjänar på att köra bil själv.. Smart! Jag ska nog fan börja köra till Kastrup.

Måste gå nu och klä på mig om jag ska hinna, vi hörs vid 22!

God morgon söndag!

Och hej på er. Vaknade för en stund sen.. Det var bestämt att jag skulle träffa Lina idag, och hon skulle hjälpa mig med matten, men när jag vaknat såg jag att jag hade fått sms av Annika som frågade ifall jag kulle jobba idag, och jag som älskar pengar säger aldrig nej, usch. Jag hade egentligen behövt plugga matte, men om jag vill jobba där oftare måste jag visa framfötterna och alltid tacka ja.

Ni måste jag alltså börja göra mig i ordning för att komma iväg snart. Jag vill komma lite tidigare till jobb så att jag får prova lite kläder, var längesen jag köpte ett nytt plagg känns det som, så jag behöver uppdatera min garderob lite nu.

Nu tänkte jag sminka mig lite, puss&kram

Sista inlägget för idag

Tänkte bara säga god natt till er alla. Orkar nog inte skriva ett inlägg när jag kommit hem :p Så god natt på er, vi hörs imorgon :)



God kväll

Och så var man hemma från jobb. Det var kul idag, men både jag och Michelle tyckte att det var ganska dålig stämmning idag :/ hmm. Men jag hade kul med henne iaf! Både var ganska uttåkade, för flygplatsen på en lördag är inte direkt fullsmockat. Men imorgon blir det mycket folk för det är slutet av fashion week då!

Nu håller jag i alla fall på och äter, och sen ska jag göra mig i ordning för jag ska ut med Rebecka och Vanja :) Dom är i Danmark just nu, så jag har tid på mig. Jag pallade inte stressa upp mig för att åka in till Danmark... IGEN. Jag är faktiskt ganska trött på det tåget nu haha ;)

Nej, nu ska jag äta i lugn och ro, puss&kram!

Innan jag går till jobb....

.... vill jag lämna er med bilder på mina två favoriter :)







Dagens

Dagens:

frukost: mackor med tomat
klädsel: handduk
dryck: kaffe
bästa: mycket sömn, mm
sämsta: inget
köp: inget
person: annika, tack vare henne jag får liten del av min lön idag :)
smink och hår: inget smink och håret i en handduk
humör: glader
planer: jobb
kändis: jennifer aniston idag igen, hon är så snygg!


låt: chris brown - lottery
önskan: att jag vinner på lottot och blir snuskigt rik (man kan aldrig sluta önska det)
väder: dåligt, igen.. vi är i sverige people

God morgon

Vaknade precis.. Mmmm, vilken skön natts sömn det var. Det är så man ska sova varje dag! Hade verkligen velat ligga och slappa hela dagen men om tre timmar ska jag till jobb. Hmm. Är på Cottonfield idag igen, ganska chill men igår hade jag verkligen inget att göra där, och inte gången innan det heller. Skitstörigt. Vi har tagit bort vår REA nu, och så har vi Accessories och Gant precis bredvid som båda har 70 % i sin butik. Då finns det inte så stor anledning för kunderna att komma in till oss, vilket då resulterar i att jag har en dryg dag..

Menmen, jag får ta vara på min tid hemma istället. Jag tänkte äta lite frukost nu och fortsätta med min städning sen. Eller, jag tänkte numrera mina DVD filmer idag, haha :) Imorgon blir det bara matte plugg. Det är bara en vecka ifrån provet, och jag måste klara det!! Jag orkar inte läsa om Matte B en tredje gång!! Vanja får hjälpa mig på traven :) haha. Nej, men Lina ska hjälpa mig plugga imorgon, så vi ska se hur mycket kära Teres klarar av utan hjälp. Sen efter det ska vi se Twin Peaks :) wiiie.

Förresten så pratade jag med Lina igår för att se när Oscarsgalan började så att jag visste vilken natt jag skulle planera in det (jag ska se det med systrarna Olsson), och SJÄLVKLART är galan natten innan mitt prov. Hmm, jag får verkligen ta mig en riktig funderare och tänka på vad som betyder mest för mig, galan eller provet haha :( ååh, kunde inte min lärare satt in provet på ett annat datum?

Nej, nu tänkte jag äta frullebulle. Vi hörs sen, puss!

HEMMA

Äntligen hemma! Jag är så jävla trött idag, så det är sjukt. Det blir alltså inget David idag :( Jag ville träffa alla dom små prickarna igen, det var typ ett halvår sen sist jag såg dom. Men jag får väl träffa dom en annan gång, jag orkar verkligen inte röra mig ur fläcken.

Fick ett sms av Petra precis också som frågade om jag skulle till Bodoni. Självklart är jag sugen, uschusch var sugen, men som sagt orkar jag inte röra en fena.

Pratar med Ninosh nu på msn om en ganska hillarious sak. Människor (eller människa) som bjuder in sig själv ÖVERALLT, kvittar vart. Hmm, lite borde man skämmas ju? Fick även Ninas enormt långa Italien nummer, oändligt! Saknar dig mycket redan Nina, men jag hälsar på snart ska du se ;)

Nu tänkte jag natta mig själv, så god natt på er!

Dagens..

Dagens:

frukost: havrefras
klädsel: hittills har jag bara haft pyamasbyxor, t-shirt och en kofta
dryck: kaffe
bästa: städning haha
sämsta: hmm, för kort sovmorgon
köp: inget
person: mamma
smink och hår: inget smink och en enkel knut
humör: trööött, men ändå på jättebra humör
planer: jobb och fest
kändis: jennifer aniston!!! hon och heath ledger always!


låt: chris brown - help me
önskan: att jag vinner på lottot och blir snuskigt rik
väder: bajs

Städning

Jag orkade inte sitta och vänta på att jag ska börja jobba, så jag städar igen haha. Jag säger ju att jag är som Monica ;) Jag bara hatar när jag inte vet var jag ska börja.. Jag ska flytta på mina "skåp" där jag har alla mina filmer till mitt andra rum, så det känns inte lönt att börja fixa med mina filmer än, och det är bland dom det är stökigst, för dom ligger bara utspridda över hela mitt golv. Och med tanke på att jag måste tömma skåpen innan dom flyttas känns det inte lönt att sätta in filmerna nu.. Hmm. Funderar på att numrera alla mina filmer och skriva i en mapp vilken film som är vilket nummer så att jag vet om det är någon som fattas. Jag har redan "tappat" bort en film och har ingen aning om vart den är, så det är nog bäst att göra såhär, och om någon lånar en film kan man bara skriva upp det hahah. Inte så att jag inte litar på mina kompisar, det är bara det att jag har minne som en guldfisk, så när jag lånat ut en film glömmer jag helt bort vem jag lånat ut den till osv.

Oj vad jag bara babblar på. Jag vill väl bara få ur mig allt innan jag går till jobb där jag ska stå själv i en butik. Hmm. Men jag tror det var i Cottonfield jag jobbade idag, så då är det ju ganska chill för då kan jag gå in på Accessories och prata med Amanda, Emma eller någon annan rolig :)

Nu tänkte jag fortsätta min städning, eller numrering :p Puss på er!

God morgon!

Eller god och god.. Känns inte alls som att jag fått sova ut inatt. Somnade på soffan, och vaknade 9 med nackspärr. Blä! Det känns som att jag som har problem med ryggen borde vara lite petigare med var jag sover, men neej. Jag jobbar idag också, och jag orkar verkligen inte gå dit. Men jag får ta tag i nackspärren och gå. Jag ska ändå hem till David sen med Jessica. Skönt att äntligen göra något annat än att jobba och plugga. Känns som att det var en evighet sen jag festade, men det var det säkert inte, hmm.

Igår efter MYCKET städande är lägenheten fortfarande inte kliniskt ren, men det kommer. Jag hann ju inte göra klart allt igår för att för det första, det var asmycket (jag riktigt storstädade) och för det andra, Petra kom ju igårkväll och vi lekte. Jag får fortsätta med det en dag då jag är ledig. Hmm, jag börjar låta som Monica i vänner haha, städar när jag är ledig och älskar det hahaha. Men det är ju roligare det än att bara sitta rätt upp och ner och titta på TV en hel dag.

Nu tänkte jag gå och äta frukost, puss!




Hahaha, vi var så jävla coola, eller hur? ;)

Grattis till Petra.....

... som klarade uppkörningen idag :) Nu har hon bara teorin kvar, och det blir lätt som en plätt för henne! Jag vet, lite konstigt att hon gjorde uppkörningen först, men tiderna har förändrats och tydligen har man två månader på sig att klara teorin efter att man klarat uppkörningen. Synd att det inte var så när jag tog körkort haha. Teorin var inte min bästa vän... Men uppkörningen var :)


Måste påpeka att både petra och Acke är sjukt snygga på denna bilden!



Jag håller på att fixa och städa här hemma nu, har äntligen fått rätt på allt med ny TV, soffa och det andra, så det är bara att städa undan så ska jag försöka få upp tavlor och sånt snart också. Hade varit kul om jag hade haft en kamera som inte var sönder för den delen så att jag hade kunnat fota lite också, jag har typ inga nya bilder alls. Men jag får min lön snart (äntligen typ??), Annika har fått lite av den på sitt konto.

Nej, nu ska jag fortsätta städa, vi hörs sen. PUSS


Heath Ledger


Korre

Förresten så kom jag på när jag kallades för "Korre". hahahahahaha.

[email protected] - det var min första mejl hahaha.

Nina och Josse var dom första som startade det smeknamnet, eller hur? ;)




Jag och Toulouse

Nostalgisk

Livet såg helt annorlunda ut för några månader sen. Jag gick på Petri, så jag fick alltid tusen kronor i månaden. Inte mycket, men det var i alla fall så att man kunde festa. Jag har nog aldrig heller tagit så många "personliga" tågresor på bara några månader. Jag tar ju tåget till jobb, men det räknar jag inte som personligt ;)

Tågresorna resluterade bland annat till att jag var utklädd till 50 cent, damputbrott för absolut ingenting som snabbt skrattades bort, mer powernaps än jag någonsin varit med om, en ordentlig ny inredning i ett rum och en massa annat riktigt kul. Just det, man kom också fram till att jag var lik Robert Wells på någon höger, hmm :)

Sen om man tittar längre bak så finner man LBBK, ja. Det var ett roligt gäng med en massa Tosselilla och trams. Som när Mange och Jennifer sköt Denise ner från ett fotbollsmål hahaha, ja, det har faktiskt hänt! Det var samma dag Emil var på sin första dejt med Bojana och dom är tillsammans än idag.

Stugresor, TF:are och även då Tosselilla.

På denna bilden håller vi på att kasta en papperskorg i havet som vi fick med oss från bussen. Detta hände efter att "Eyy yoo wazzzapp?" skreks in i en väktares radio. Hmm.

Detta är en bild från lussevakan i ettan, och den behöver väl inte mer presentation? Haha.


En helg vi fick för oss att proppa in en massa vindruvor i munnen. hmm.


En annan helg som började med mittbenor på Pizza Hut (Huthut!!) fortsatte med att Jessica spillde rödvin på sin kjol och slutade med att jag fick munchies.




Lite av skoltiden på Lindeborg!


Ibland får man klä ut sig för att döda tid.


Och jag avslutar med en bild som får tala för sig själv



Cottonfield

Idag jobbade jag på Cottonfield. Roligt var det för min vän jobbade på Accessories och jag var inne hos henne hela tiden och pratade. Det var en massa militärer på Kastrup idag, till min positiva förvåning för nu hade vi även något att titta på, grrr. Haha! Och ååh vad jag tittat på alla sommarkläder som kommit in, fina bikinis och strandklänningar så att det skriker om det!

Annars har det väl inte hänt så jättemycket, jag hade bara EN kund idag.. Och det gick inte bättre för de andra butikerna heller. Men jag fick min ena kund att köpa en helt ny outfit i alla fall, så nu ligger mitt snitt på 4.00 vilket är SJUKT BRA! :)

Nu ska jag krypa ner i sängen med Vänner. Puss!

God morgon onsdag

Jag orkar verkligen inte med idag, jag börjar skolan klockan åtta, sen ska jag till jobb. Otroligt roligt! Sen så jobbar jag hela denna helgen också, KUL! Och nästa helg, och nästa helg. Hmm. Vad gör man inte för pengar och erfarenhet?

Igår kom bara min bror hit och vi tittade på Madagaskar 2. ÖVERROLIG. Ettan är fortfarande bäst, men denna var rolig denna också. Och förutom filmtittande så hade jag verkligen INGET annat för mig. För första gången på länge. Jag orkade verkligen inte ge mig på matten, för ja, ni vet ju hur den är. Och det fanns inget att städa för det var jag klar med, så jag satt bara och tittade på vänner och sov. Åååh, det var skönt. Även om jag fick lite ångest sen och ville göra något, men jag tog vara på min lediga tid.

Jag vill bara åka utomlands nu, så som Nina gjort. Jag är lite svarits på dig din bajs! Plus så saknar jag dig :( Men seriöst, tänk så skönt att bara åka bort, vad har jag egentligen att stanna kvar för?

Äsch, nu ska jag äta frukost och göra mig i ordning. Puss & Kram

3 februari

Idag fyller pappa år, grattis.

RSS 2.0