7(8x+20)7/14+35?

MEN HEJ MATTE! Gud, jag hade nästan glömt hur svårt och tråkigt matte är. Har suttit och kämpat med det nu i två dagar när jag varit ledig. Med andra ord är jag typ inte ledig alls, alltid något att göra.

Men imorgon blir det nog utgång dirr efter jobb, lite stressigt med tanke på att man stänger 9 och ska ta sig in till Malmö. Jag får göra mig i ordning på jobb. Fräscht!

Imorgon träffar jag också Nina för sista gången på jättelänge :( Jag är glad för din skull Ninosh, men jag är ledsen också :( Jag tycker ju om att snacka skit med dig och shotta Frisk Mund hahaha.

Nej orkar inte komma på saker att skriva, vi seiz. PUSS PÅ NINA!!!

CHRISSY

GE MIG CHRIS BROWN BILJETTER TILL I KÖPENHAMN!!!!

Vänner

Det har varit ganska mycket Vänner för mig den senaste tiden. Sjukt mys att bara sätta sig ner med en skål grönsaker (ja, måste sluta med dåligheter) och titta på Vänner. Dom få dagarna man är ledig från allt (ja, förutom tandläkarbesök) så är detta sättet jag vill spendera dom på!

Lina hälsade även på en stund. Det blev middag och Vänner haha. Jag får tvinga mina vänner att titta på mina andra Vänner. Haha

Imorgon jobbar jag då, och även på lördag och självklart har man stängning :( Inte den roligaste tiden på dygnet att jobba en helg. Men men, vad gör man inte för pengar? Eller jag gör det mest för erfarenhet. Bra att ha detta på sitt CV i framtiden.

Nu ska jag klä på mig och göra mig redo för sängen, sitter här i handduk.
Puss o godnatt

Låt mig få somna om

Gissa om jag hade en underbar dröm inatt! Jag drömde om Heath Ledger. Åååh, det var sorgligt. Jag träffade honom på ett café och sa att jag tyckte om honom jättemycket. Så pratade vi lite och så och han var lite blyg. Sen så kunde jag inte hålla mig för att berätta för honom att han skulle dö inom en snar framtid. Åh, det var så hemskt! Men jag ville ändå bara somna om.

Jag kom precis hem från tandläkaren. Allt såg bra ut, yes! Lite tråkigt bara att dom ger mig en tid såhär på morgonkvisten just när jag är ledig, men men, nu sover jag i alla fall inte bort hela förmiddagen.

Igår var jag först och skulle fixa ett danskt CPR nummer. Så när jag väl är framme efter att ha åkt tåg, metro och buss så säger dom till mig att dom inte kan hjälpa mig för att deras system i datorerna kraschat. OFTA! Jag sa till dom att något måste dom ju kunna göra, jag orkar inte åka tillbaka dit igen. Så en kvinna där var snäll nog att kopiera alla mina papper och lovade att fixa det så fort systemet var igång igen! Puh!

Sen på kvällen så lekte jag med Nina. Vi skulle se en film, men det blev självklart bara en massa snack. Ovanligt. Vi sjöng en gammal låt också som vi bara ääälskar;

Abalaba gumbulaba, gumbula bise
Abalaba gumbulaba, gumbula bise
A-nananana, a bise
A-nananana, a bise

Kan ni inte bara höra så underbar den är? Hahaha. I min blodpump der plasker du, Nina, haha, så roliga vi är.

Nu ska jag antligen bänka mig framför vänner eller The Dark Knight.



HL

Ojojoj vad längesen man skrev här. Det blir väl så. Man jobbar jobbar jobbar och nu har även skolan börjat. Lite konstigt att vara tillbaka i skolan, men skönt. Man saknar det.

Nu jobbar jag på In Wear, Martinique, Jackpot och Cottonfield. Kulkul! Imorgon blir det på In Wear, tur. Där händer det mest!

På det senaste tiden har det hänt mycketmycket. Paula har haft tjejmiddag, jag har mysigt med Petra och mycket med Jennifer hihi. Jag har hunnit få en sjukgymnast, på tiden det, ryggen mår inte bra. Jag har sjungit en massa Lips med Jessica D, släktkalas osv. Puh. Inte riktigt haft tid för blogginlägg. Men jag ska börja uppdatera oftare.

Har varit lite med Nina idag, och ska träffa henne lite senare och gå en runda. Sen kommer Jessica hit och ska sova här. Det får hon gärna göra så länge hon inte väcker mig ;)

Nu ska jag kolla vänner och göra ryggövningar, hajhaj!




Bjuder på denna bilden idag som var från en riktigt rolig kväll fylld med larver, kalhyggen och moppar.

Mmmmmmmmmmmm


"Test"


Årets låt: Lazee - Rock away
Årets film: The Dark Knight
Årets TV-serie: Supernatural
Årets TV-program: Newport Harbor, lite mobbat, ja, men jag och Elin gick loss på den i sommras
Årets kvinna: Mamma, she's a rock!
Årets Man: Heath Ledger, my fav
Årets kvinnliga skådis: Jennifer Aniston, my fav
Årets manliga skådis: Heath Ledger
Årets kvinnliga artist: Det var ganska mycker Regina Spektor där ett tag
Årets manliga artist: Chris Brown
Årets grupp: Cold War Kids
Årets pryl: Iphone
Årets hobby: Klia mig i baken?
Årets Bokupplevelse: Alltid Harry Potter
Årets mest druckna drink: MOJITO!!!!
Årets bloggöverraskning: Jag?
Årets bästa tidning: Jag gillar sånna som Klick typ. Och Metro är bra på tåget. Och gratis för den delen
Årets bästa restaurang: Den finns hos mig, bara fråga Jessica!
Årets besvikelse: Alldeles för mycket jobb denna sommaren också
Årets tidningsmiss: Iiiingen aning
Årets farsa: Jag skulle vilja säga min, men han är livets farsa
Årets par: Jag och luften
Årets modefluga: GLADIATORSANDALERNA, LOVE
Årets modeflopp: Jag gillade aldrig skinnkjolen riktigt
Årets trendsättare: Jag vet inte, jag själv. Ganska bra trendsättare där ja
Årets look-a-like: Min bak + J-Lo's bak
Årets comeback: Britney Spears
Årets bäst klädda: Sarah Jessica Parker
Årets snyggaste tjej: Jennifer Aniston
Årets snyggaste kille: Heath Ledger
Årets kändisbarn: Shilo Jolie-Pitt (även om jag inte gillar Angelina)
Årets mest överdrivna kändis: Christian Bale, hahaha
Årets mest överskattade kändis: Ronny (och Ragge)?
Årets nakenkupp: Dunno
Årets trio: Systrarna Olsson
Årets rattfylla:
Heather Locklear
Årets otrohet: Sienna Miller och Balthazar Getty
Årets seger: Barack Obama

Sammanfattning

Okej, det har inte blivit ett inlägg på länge. Var börjar man? Hmm, jag har fått ett nytt jobb! :p så nu kan jag jobba OCH gå i skolan, yes! Det är fortfarande på Kastrup i en butik som heter In Wear. Eller, det är lite olika butiker i ett stort företag typ, så jag ska jobba lite på bland annat Tiger of Sweden och Matinique också.

Jag har träffat Petra ganska mycket också. Vi har suttit hos mig och kollat några Supernatural avsnitt, sen har vi, Suffe och Lina varit på Barcelona, där jag träffade Marina. Hennes tjejkompisar hade hört mig och Jessica, hm, snacka om en tjej som vi verkligen INTE tycker om, och nu älskar dom oss, för dom gillade tydligen inte henne heller, haha. Sick.

Sen träffade jag Petras mormors vovve, iiiiih!! Sötast!! Hon kom hit med henne, så fick vi busa lite.

På nyår åt jag först middag med Evelina, Jimmy och Niklas, mys! Bortsett från resan till Jimmy då. Niklas körde i typ 200 hela vägen dit, och det var lite ångest, så jag blev åksjuk redan innan middagen, haha. Sen började vi med lite spel innan middagen, smart. Sen efter den goda middagen som Jimmy hade lagat (ja jag vet, jag blev också chockad) så fortsatte vi med våra spel. Hmm. Det blev i alla fall bra, och sen stack vi. Dom tre stack till Centiliter, men jag orkade inte sticka till ett uteställe, så jag stack till Jörgen istället, där jag firade tolvslaget.
     Efter det satt jag, Jessika, Emma och Challe i köket och snackade killar. Hmm. Tur att det inte bara är jag som är så kräsen. Sen på något konstigt sätt hamnade Max i konversationen och helt plötsligt snackade vi om "båtar" och "berg". Hmm, ja det var Max som påbörjade det.

Nu ska jag städa, Pous!

RSS 2.0