Din mamma

usch, cancer... Hemsk hemsk sjukdom. Begravning nästa torsdag, jag hatar begravningar..

I fredags var jag på Möllan med Jörgen, Henning, Johanna, Suffe och Lina. Rätt mysigt faktiskt, minus kylan och Lina då. Lina var rätt skrämmande, har aldrig sett henne så brunstig förr.
När vi tog vår nattmiddag så var det två killar som skulle slåss, då den ena killen tog av sig tröjan och sina smycken, överseriös.Sen var det tydligen något större som hade hänt, någon knarklangning, för jag har aldrig sett så många poliser på ett ställe förr. Sen fick vi dela på oss för Henning och Jörgen ville hem och mysa hahaha.
Innan allt detta kom Jessica hem till mig med årets ångest om vad hon skulle ha på sig och hon hade ingen tid att fundera på det, haha, du är för söt.
Lördagen började med att jag och Jessica hade världens damp, alltid ett sätt att vakna till på. Sen hade Ola lite 20årsmys med vin och tequila, inte bra inte bra. Hampe var den skumma denna kvällen, full, trött eller något var han. Pluset med denna kvällen var nog mina och Emils "din mamma" sms. Emil var så full att han inte hade någon aning om vad han skrev, och med tanke på att varken han eller jag är sånna som lägger ner så höll det på ett tag haha.
Igår hade jag bestämt att träffa Jocke, men eftersom att han bor granne med Jessica så gick jag in till henne en stund först och hälsade på. Vi passade på att snoka på Ikeas hemsida för att hitta våra vardagsrumsgrejer, yeay. Sen gick jag in till Jocke en stund och kollade film.
Sen när jag kom hem gick jag och Lina på en powerwalk på landet, hell yeah. Jag saknade min violglass.

Ha de spa de.
Puss på Hugo

Kommentarer
Postat av: Frida

Hehe! :)

Du, uppdatera MER!!

2008-10-14 @ 18:29:42
URL: http://jewell.blogg.se/
Postat av: Lina

jag slickade dig på tungan, vaddå då?

2008-10-18 @ 20:56:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0