Fortfarande ganska uttråkad

Haha, är fortfarande på jobb, och är fortfarandra uttråkad. Vi har absolut inga kunder, och jag har redan ätit så jag har inte det att se fram emot längre. Uschusch. Slutar i alla fall om två timmar.
Jag hade tänkt break the news idag, men självklart har min chef strukit sig från listan och jobbar inte förens på måndag, då jag självklart inte jobbar. Får ringa honom när jag kommit hem, kan inte dra ut på det längre. Blääh, bort klumpen i magen!!
Förresten så stör jag mig också ganska starkt på de danska bokstäverna, men har lyckats hitta ett sätt runt det hela ;) även om det blir  ganska jobbigt att skriva.

Bortsett från att ha suttit en massa på blogg.se och snokat på en och annan blogg så har jag letat skor så det ryker om det. Hittar inga fina, usch. Eller jo, jag hittade ett par på en blogg som jag tyckte var jättefina, på http://tiirajs.blogg.se/. (Hoppas det är okej att jag länkar :))
Jag får ta mig en runda inne på Kastrup efter att jag slutat och se om jag hittar något fint! Får även se om jag hittar någon fin och varm jacka, får sluta med kapporna nu :O :)

Jag har även passat på att vara med i en tävling dom finns hos http://kellybiddle.se/ då man kan vinna en personlig almenacka, perfekt!

Jag måste passa på att säga att jag ska köpa armband av två tjejer hær från bilddagboken. Dom går sista året i gymnasiet och har som projekt att göra armband och för varje armband/smycke de säljer, skänker de 2 kronor till Röda Korset. Underbart tycker jag. Inte nog med att smyckena är dö snygga, utan projektet är även superbra tycker jag :) Kika in där vet jag! - http://artofjesus.blogg.se/

Nej, nu ska jag hjälpa kunder, måste ge bra service, usch. KRAM!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0